Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Перестав працювати центральний замок: причини несправності

15.03.2021
Центральний замок являє собою спеціальний пристрій, завдяки якому можна одночасно і автоматично відкрити або закрити двері автомобіля. Дуже часто центральний замок з дистанційним управлінням встановлюється на машину разом з автомобільною сигналізацією. Таке рішення дуже зручне і практичне, так як водій може з одного пульта керувати відразу двома пристроями: центральним замком і сигналізацією.
 
Комплект центрального замка, як і будь-який інший пристрій, періодично виходить з ладу. Розглянемо основні причини несправності ЦЗ та можливі рішення:
  • Поломка пульта управління. Рішень кілька: намагатися відремонтувати старий брелок, купити новий ідентичний брелок і підв'язати (запрограмувати) до свого блоку управління або ж купити новий блок управління ЦЗ разом з брелоками.
  • Несправність блоку управління ЦЗ. Для вирішення даної проблеми можна спробувати відремонтувати блок або замінити його на новий.
  • Знос приводів (актуаторів) центрального замка. Вони мають певний ресурс до повної відмови, тому їх потрібно періодично міняти.

До нас часто звертаються клієнти з проханням допомогти підібрати необхідний комплект центрального замка або окремо його комплектуючі.
 

Наш ТОП-3 центральних замків виглядає так:

  • Комплект центрального замка Fantom CL-480. Легко та швидко встановлюється у будь-який автомобіль. Сумісний з усіма типами сигналізацій. Відкриття та закриття дверей здійснюється за допомогою кнопки на пульті ДК.
У нашому інтернет-магазині Drossel великий вибір комплектів центральних замків і автотоварів загалом. Якщо залишилися питання, потрібна консультація або допомога в підборі ЦЗ, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста