Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Види та призначення центральних замків

13.03.2019
Сучасний ринок пропонує автовласникам кілька способів захисту транспортного засобу від несанкціонованого проникнення та викрадення. Блокування дверей - ефективний захід для захисту автомобіля від зловмисників, а центральний замок - перевірений засіб, який дозволяє досягти поставленої мети. Основна задача ЦЗ полягає у автоматичному відкриванні та закриванні дверей авто.
 
Завдяки своїй універсальності центральні замки підходять для машин більшості марок, тому труднощів з підбором у вас виникнути не повинно.
 

У стандартний комплект ЦЗ входить:
  • один 5-ти провідний електропривід центрального замку;
  • три 2-х провідних приводи;
  • блок керування;
  • джгут проводки;
  • брелоки (у більшості випадків).

Розглянемо різновиди центральних замків

 
У автомобіліста є можливість вибрати найбільш оптимальний для нього спосіб взаємодії з ЦЗ. Практично будь-який комплект може синхронізуватися з усіма типами сигналізацій. Встановивши такий центральний замок, як Convoy X-400v2, власник авто зможе вмикати/вимикати сигналізацію та блокувати/розблокувати двері одночасно, натиснувши одну кнопку.
 
Є моделі, які комплектуються пультами дистанційного управління (брелоками), наприклад, Fantom FT-230, завдяки чому ви зможете відкривати і закривати двері на відстані та управляти ЦЗ автономно. Також можна придбати комплект з ключем, за допомогою якого ви зможете відкривати/закривати двері вручну. У даному випадку варто звернути увагу на Fantom FT-227.
 
Водії, які бажають максимально комфортно взаємодіяти зі своїм авто, можуть додатково придбати привід для багажного відділення (також його називають актуатором замку багажника). Призначення цього пристрою - відкривання та закривання дверцята багажного відсіку.
 
Автовласникам необхідно серйозно задуматися над покупкою центрального замка для свого автомобіля, адже це саме той пристрій, що допоможе вберегти транспортний засіб від різних незаконних посягань.
 
Вибрати надійний центральний замок можна у нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Якщо у вас є питання з приводу установки/сумісності ЦЗ з авто, зверніться до наших менеджерів.
 



Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста