Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Що має бути в багажнику автомобіля: 10 корисних речей

08.06.2023
Коли ви вирушаєте в дорожню подорож важливо мати деякі корисні речі в багажнику. Ці предмети допоможуть вам бути готовими до різних ситуацій на дорозі, підвищать вашу безпеку та комфорт. У даній статті ми розглянемо 10 корисних речей, які мають бути в багажнику вашого автомобіля.


 

Що має бути в багажнику автомобіля: ТОП-10 корисних речей


1. Компресор з манометром та LED ліхтарем Osram TYREinflate 450 (OTI450)


Компресор від виробника Осрам дозволить швидко накачати шини, навіть якщо ви далеко за межами міста. Він має міцну конструкцію та не створює шуму під час роботи. Завдяки вбудованому світлодіодному ліхтарю ви зможете накачати шини в темну пору доби.
 
Живлення компресора здійснюється від прикурювача з напругою 12 В. Цей пристрій оснащено манометром, який дозволяє контролювати тиск у шинах. Компресор також підходить для накачування матраців, м'ячів та інших гумових виробів.


 

2. Детейлінг-спрей для догляду за автомобілем Adam's Polishes Detail Spray


Якщо ви не знаєте, що можна подарувати в машину, то високоякісний детейлінг-спрей Adam's Polishes Detail Spray стане відмінним варіантом. Він призначений для обробки кузова автомобіля. Він надає лакофарбовому покриттю насиченості кольору та блиску, а також збільшує термін служби нанесених раніше захисних покриттів. Цей продукт має приємний полуничний аромат і легко наноситься на поверхню за допомогою розпилювача.


 

3. Преміальний набір аксесуарів для мийки та детейлінгу авто Alzont Detailing Washing Kit Premium KWP101 (WS101-W101-T301-P101-P103-T401-T101) + рюкзак


Даний набір містить всі необхідні інструменти для догляду за автомобілем. До нього входить:
  • пориста губка для ручної мийки;
  • рукавиця для мийки;
  • мікрофібровий рушник для сушіння кузова (50 х 80 см);
  • кисті середньої та високої жорсткості для видалення забруднень;
  • рушник для скла (40 х 40 см);
  • двосторонній мікрофібровий рушник без країв (40 х 40 см).
У подарунок йде фірмовий рюкзак, в якому можна зберігати всі предмети набору.


 

4. Чорнитель шин Adam's Polishes Tire Shine


Чорнитель шин дозволить вам відновити початковий зовнішній вигляд покришок і надати їм глянцевий блиск. Даний продукт від бренду Адамс Полішес має тривалу дію, приємний аромат. Його можна використовувати не лише для обробки гуми, а й пластику.


 

5. Літня рідина для склоомивача з лійкою Brexol Bombibom 'Бомбібом' (4л)


Основне, що можна купити для машини – це літній склоомивач Bombibom 'Бомбібом' від виробника Брексол. З його допомогою можна швидко та ефективно очищати лобове скло авто.
 
Дана рідина не вимагає розведення з водою. Вона випускається в каністру об'ємом 4 л. У комплекті йде зручна лійка, яка значно полегшує процес заливання омивача в бачок.


 

6. Автомобільний матрац в багажник Alzont Airbed NMS03


Цей автомобільний матрац забезпечує комфортну та безпечну ночівлю у вашому транспортному засобі. Модель Airbed NMS03 від Алзонт стане оптимальним варіантом у кросовер або позашляховик, оскільки вона розміщується у багажнику авто. Його розмір складає 1600 х 1100 мм, завдяки чому на ньому поміститься відразу 2 особи.
 
Матрац в машину поставляється у фірмовому рюкзаку, який дозволяє легко зберігати та транспортувати його. Особливого догляду цей виріб не вимагає, достатньо протерти його вологою тканиною.


 

7. Механічний ромбоподібний домкрат Lavita LA 210215 (1,5 т) + тріскачка


Ніхто не застрахований від поломки машини під час подорожей. Виконати дрібні ремонтні роботи або замінити пробите колесо вам допоможе ромбоподібний домкрат Lavita LA 210215. Його максимальна вантажопідйомність складає 1,5 тонни, завдяки чому він здатний підняти стандартний легковий автомобіль. Також у комплекті йде тріскачка.


 

8. Трос буксирувальний Armer ARM-85


Даний буксирувальний трос виготовлено з міцного матеріалу, який витримує високі навантаження. Він кріпиться до автомобілів за допомогою потужних карабінів. Цей виріб займає мало місця в багажнику, що дозволяє завжди возити його з собою.


 

9. Набір торцевих головок та комплектуючих Armer ARM-B0008 (46шт)


Цей набір інструментів є універсальним. Він містить всі необхідні торцеві головки, біти, ключі, подовжувачі, тріскачку та інші комплектуючі. Набір ARM-B0008 від виробника Армер стане в нагоді не тільки для ремонту автомобіля, але й для використання в побуті.


 
 

10. Сумка-органайзер в багажник Carface DO CFC1011


Сумка-органайзер призначена для зручного зберігання різноманітних предметів у багажнику. Вона має 2 бічні та 4 сітчасті кишені, а також зручні ручки для перенесення. За потреби сумку можна скласти. Цей органайзер дозволить вам швидко дістати потрібну річ, а не шукати її по всьому багажнику.


 

Висновок


Наявність певних корисних речей у багажнику автомобіля може суттєво підвищити вашу безпеку та комфорт на дорозі. Однак слід пам'ятати, що ці 10 корисних предметів – лише невелика частина того, що можна мати в багажнику машини. При виборі необхідно враховувати й власні потреби.


 
В інтернет-магазині Drossel ви можете ознайомитись з актуальними відгуками, отримати професійну консультацію менеджерів та оформити купівлю автотоварів за вигідною ціною. Доставка здійснюється по всій території України.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста