Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Найкращі автосигналізації за співвідношенням ціна / якість

23.04.2020
Кожен автовласник хоче захистити свій транспортний засіб від насильницького викрадення та інших незаконних посягань. Установка сигналізації є одним із найбільш ефективних і поширених способів захистити автомобіль від зловмисників, тому сьогодні до вашої уваги ми представимо складений нами рейтинг на дану тему. Тут ви знайдете ряд охоронних систем, які цілком заслужено стали хітом серед автомобілістів.
 

1. Автосигналізація Convoy MP-70 LCD
 
Функціонал цієї сигналізації пропонує користувачу широкий набір можливостей, починаючи світловим та звуковим сповіщенням про спрацювання системи і закінчуючи управлінням ЦЗ при увімкненні / відключенні запалювання. Крім того, процес взаємодії з даною автосигналізацією буде максимально комфортним, оскільки в комплекті з нею йде два брелоки, один із яких оснащений інформативним РК-екраном та віброрежимом.
2. Автосигналізація Convoy XS-5 v.2
 
Далі за списком сигналізація з динамічним типом кодування, яка передбачає наявність усіх основних охоронних, протиугінних і сервісних опцій. У комплекті охоронної системи - компактний блок управління, який дозволяє реалізувати приховану установку. Також варто відзначити режим Anti-Hi-Jack, турботаймер та можливість дистанційного відкриття багажного відсіку.
 
3. Автосигналізація Eaglemaster E2 LCD
 
Ключовою перевагою даної моделі є надійна захищеність системи від сканування та інтелектуального взлому. Однак самобутність даної сигналізації на цьому не закінчується, адже вона здатна забезпечити охорону всіх автомобільних зон: двері, вікна, багажник, капот, кузов, двигун і запалювання. Крім того, слід згадати:
  • антигрібер;
  • іммобілайзер;
  • пам'ять спрацювань.
Характерні особливості цієї охоронної системи - наявність брелока з добре читаємим РК-дисплеєм, знижене енергоспоживання центрального блоку, функція програмування робочих режимів та датчиків за допомогою ПК, а також можливість роботи з HM01-модулем. Відрізняється високою надійністю до електронного взлому.
 
 
5. Автосигналізація Cyclon X-300
 
Даний варіант, що обладнаний LED-датчиками, мінімізує ризик несанкціонованого розблокування авто. Передбачено два інтегрованих реле: задача першого полягає в управлінні габаритними вогнями, а друге дозволяє контролювати дверні замки. Є режим "тривога", який відключається без зняття з охорони. Додаткові функції:
  • годинник;
  • будильник;
  • віброрежим;
  • пошук машини на стоянці.
 

Тепер українські автовласники знайомі з охоронними системами, які інтернет-магазин Drossel рекомендує в якості найбільш оптимальних рішень з точки зору співвідношення ціни та якості. Купуючи на нашому сайті, можна розраховувати на оперативну доставку і кваліфіковану допомогу менеджерів, а також зверніть увагу на актуальні відгуки, що залишені іншими клієнтами.


Читати інші статьи...

Відгуки

15:13:52 02.05.2020

Оцінка 0
Будь яка сигналізація це лише для заспокоєння самого себе. Но не злодія.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста