Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП активних сабвуферів для авто. Свіжий рейтинг

09.12.2021
Якісний автозвук – мрія кожного автовласника. Ринок автоелектроніки розвивається дуже активно. Чутливість, імпеданс, діапазон частот - параметри, які можуть поєднуватися в різних комбінаціях. Найпопулярнішими являються сабвуфери активного типу. Такі пристрої вважаються найпростішими в інсталяції та експлуатації, оскільки всі елементи для їхньої повноцінної роботи вже передбачені структурою сабвуфера.

 
Допоможе розібратися у світі автомобільної акустики свіжий рейтинг сабвуферів для авто, в якому ми зібрали найкращі пристрої активного типу.
 

ТОП активних сабвуферів для авто

 

1 місце. Активний сабвуфер Kicx EX 12BA76D

 
EX 12BA76D – сабвуфер у закритому ящику, представлений виробником Kicx. У даному пристрої розташувалися два 12" сабвуфери, цілісність яких охороняють грилі (дуги) темного кольору. Дифузори динаміків виконані з поліпропілену, підвіс бутилкаучуковий. У бічну частину ящика вбудований підсилювач класу АВ. EX 12BA76D від Кікс оснащений входами високого рівня, така опція дозволяє підключати сабвуфер до штатної магнітоли, у якої відсутні лінійні виходи. Здвоєні саби звучать максимально потужно. Чутливість даного пристрою становить 90 дБ (навіть ледь помітні частоти надаватимуть пісням мелодійність та чистоту).
 

2 місце. Активний сабвуфер Blaupunkt GTB 8200 A

 
До рейтингу найкращих сабвуферів необхідно включити і модель Blaupunkt GTB 8200 A. Завдяки цьому девайсу ваші поїздки стануть набагато яскравішими, адже він забезпечить їх якісним та гучним звучанням улюблених треків. Для більшої ефективності у ньому передбачено вбудований підсилювач класу D. Матеріал виготовлення конуса – крейдований папір. Чутливість – 92 дБ. Передбачено автоматичне увімкнення та вимкнення.
 

3 місце. Активний сабвуфер Kicx GT-311BPA

 
Продовжує наш ТОП Kicx GT-311BPA – активний сабвуфер у машину, який оснащений фазоінвертором та дистанційним регулятором басу. Тут передбачений захист від перегріву, короткого замикання та перевантаження. Також зверніть увагу на наявність індикаторів: увімкнено (зелений колір) / кліп (помаранчевий колір) / захист (червоний колір). Дифузор розроблений з целюлози, а підвіс – з бутилкаучуку.
 

4 місце. Активний сабвуфер Kicx GT-400BA

 
Далі у нашому рейтингу найкращих сабвуферів пристрій, який добре зарекомендував себе на ринку та користується популярністю серед автомобілістів-меломанів. Дифузор виготовлений методом інжекторного лиття. Корпус та інші вузли відрізняються відмінною якістю збірки. Цей активний сабвуфер, чутливість якого складає 90 дБ, дозволить вам насолоджуватися глибоким та об'ємним автозвуком під час поїздки. 

 

5 місце. Активний сабвуфер Kicx L200BA

 
Закриває наш ТОП активних сабів модель L200BA від Кікс – компактний пристрій з типорозміром 8” (200 мм). Цей сабвуфер виконаний у плоскому корпусі. Передбачає наявність одного НЧ-динаміка. Є фільтр низьких частот та регулятор рівня басу. Є можливість перемикання фази 0 / 180 градусів. У комплекті йдуть установчі кабелі та пульт дистанційного керування. Чутливість моделі – 85 дБ.
 
Щоб швидко знайти сабвуфер своєї мрії, при виборі також важливо приділяти особливу увагу власним потребам та можливостям.
 
Сміливо вибирайте активні сабвуфери у нашому інтернет-магазині Drossel. Актуальні відгуки українських автомобілістів представлені на сайті. Ціни – прийнятні, доставка – швидка та по всій Україні.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста