Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автомобільний пилосос: який краще вибрати? ТОП-5 пилососів для машини

02.12.2021
Кожен автовласник хоче, щоб салон його автомобіля завжди був доглянутим і чистим. Наявність у машині ручного пилососу допоможе підтримувати чистоту в салоні, не заїжджаючи щоразу на автомийку.
 
Завдяки компактним габаритам автомобільними пилозбірниками зручно користуватись у вузькому просторі, а також зберігати їх у багажнику.
 
При виборі автомобільного пилососа особливу увагу варто звернути на:
  • тип прибирання;
  • тип пилососу;
  • тип живлення;
  • потужність;
  • насадки.


Тип прибирання

 
Сухе прибирання салону - це збір піску, крихт та іншого дрібного сміття; вологе прибирання - збирання рідини.
 

Тип пилососу

 
Автомобільні пилососи за типом розрізняються на прилади з контейнерами та мішками. У більшості випадків пилозбірники оснащені контейнером.
 
Такі моделі мають низку переваг:
  • контейнери легко спустошувати;
  • не потребують заміни;
  • всередині легко знайти річ, яку затяг пилосос;
  • підтримують постійну потужність.
Пилозбірники з мішками мають невеликі розміри. Однак мішки мають здатність швидко забиватися, від чого пилосос втрачає потужність.
 

Тип живлення

 
Автопилосос може працювати від акумулятора або від бортової мережі автомобіля (прикурювача). Акумуляторні пилозбірники користуються найбільшою популярністю серед автовласників. У таких моделей відсутній провід, який може заплутуватися або чіплятися за сидіння. Пилососи, що працюють від прикурювача, не потребують заряджання, тому завжди готові до роботи. Більшість мережевих моделей працюють від напруги 12 В. Вибираючи такі пилососи, варто звернути увагу на довжину шнура (для легкових авто – не менше 2,5 м, а для хетчбеків, універсалів та вантажівок – від 3,5-4 м). Деякі моделі також можуть працювати від мережі 220В.


Потужність

 
Прилади до 75 Вт (18 В) вважаються малопотужними, а від 80 Вт (18-36 В) потужними. Останні справляються навіть із сильними забрудненнями. Без проблем всмоктують не тільки пил, а й невелике каміння, частинки піску, шерсть домашніх тварин. Малопотужні пилососи знадобляться для недовгого, простого прибирання. Видалять крихти на сидіннях, дрібне сміття під ногами.
 

Насадки

 
Залежно від моделі пилососа до набору можуть входити спеціальні насадки, які допоможуть помітно підвищити простоту та якість збирання.
 
Найпопулярніші види насадок:
  • щілинна - для збирання сміття у вузьких та важкодоступних місцях;
  • з висувною щетиною - для килимків та підлоги;
  • турбонасадка для вовни і ворсу (валик, що обертається навколо своєї осі, на який нанесені щітки);
  • насадка з довгим ворсом - для очищення оббивки сидінь;
  • для збору рідин та вологого сміття.

 
Ми зібрали для вас п'ятірку найкращих, на наш погляд, пилососів для автомобілів.
 

ТОП-5 пилососів для машини

 

1 місце. Компактний бездротовий автопилосос з ліхтариком Aspiring Dust 1 (86ASPL21PG)
 

Автомобільний пилосос Dust 1 (86ASPL21PG) від виробника Аспіринг стане чудовим вибором, якщо ви любите підтримувати чистоту в салоні вашої машини. Він призначений для сухого прибирання, а також здатний видаляти як велике, так і дрібне сміття. В комплекті йдуть різні насадки, що зробить процес збирання простим і приємним.
 
 

2 місце. Автопилосос Alca VacuCleaner Wet & Dry (222000)

 
Пилосос в машину від виробника Алка підходить для сухого та вологого прибирання. Він ефективно видаляє забруднення з будь-яких поверхонь в салоні авто. Завдяки компактним розмірам ви завжди зможете возити його з собою у багажнику. Наявність щілинної насадки дозволяє видалити бруд навіть з важкодоступних місць.
 

 

3 місце. Автопылесос с фонариком (в сумке) Heyner Turbo Power PRO (243100)
 

Высококачественный и функциональный пылесос премиум-класса Turbo Power PRO (243100) от компании-производителя Хейнер изготовлен из прочного и ударопрочного ABS-пластика. Он подключается к прикуривателю и обеспечивает эффективную очистку салона автомобиля. Подходит как для сухой, так и для влажной уборки. Большая вместительность пылесборника позволяет не отвлекаться на постоянное выкидывание мусора.
 

4 місце. Акумуляторний автопилосос із ліхтариком + сумка Voin V-80CL

 
Автомобільний пилосос від бренду Воїн має потужність 100 Вт і працює від трьох акумуляторів ємністю 2000 мАгод, що дозволяє йому функціонувати в різних умовах. В комплект входить турбощітка, яка підходить для будь-яких поверхонь, а також ліхтарик для освітлення важкодоступних місць. Даний пилосос підходить для сухого та вологого прибирання.
 
 

5 місце. Автопилосос Carface DO CF23878

 
Модель DO CF23878 від компанії-виробника Карфейс забезпечує ефективне очищення автомобільного салону, видалення таких дрібних частинок, як пил, алергени, кліщі. Насадки (коротка і довга гнучка), що входять в комплект, дозволяють виконати якісне очищення щілин та інших важкодоступних місць салону автомобіля. Даний автопилосос підключається до гнізда прикурювача.

 
На досвіді доведено, що пилосос для машини справляється з прибиранням набагато краще, ніж звичайний побутовий прилад. Сподіваємось, наша добірка допомогла вам легко та швидко зробити правильний вибір. Ознайомитись з відгуками українських автомобілістів, купити надійний пилосос та інше автообладнання можна в нашому інтернет-магазині drossel.ua. Швидка доставка товарів здійснюється у всі міста України.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста