Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 наборів ручного інструменту

23.12.2019
Комплект ручного інструменту - це зручний і швидкий спосіб усунути не надто серйозні неполадки під капотом автомобіля або у побутових умовах. Маючи під рукою необхідне приладдя, можна заощадити час та кошти на зверненні у спеціалізовану майстерню, тому кожному автомобілісту (і не тільки) варто замислитися над тим, щоб придбати такий набір. Сьогодні до вашої уваги ТОП-5 комплектів, при наявності яких більшість дрібних технічних неприємностей не застане вас зненацька.
 
1. Toptul GCAI108R. На вершині нашого топа розмістився набір у складі різних комплектуючих, що виготовлені з хромованадієвої сталі. Такі приналежності дозволять оперативно відгвинчувати / загвинчувати різьбові з'єднання із зовнішнім профілем. Інструмент акуратно складений у пластиковий кейс, який служить для зберігання й транспортування.
 
Кількість предметів у наборі: 108
Інструменти: торцеві головки, насадки, подовжувачі, ключі, тріскачки, кардани, вороток-викрутка, тримач біт, вороток, перехідник.
 
 

2. Toptul GCAI094R1. Інструмент із даного комплекту дає можливість демонтувати гвинти і шурупи (сильно затягнуті або ті, що прикипіли), які розташовані у важкодоступних (поглиблених) місцях. Приналежності, що входять у набір, який займає другий рядок, відрізняються стійкістю до корозійного впливу, утворення іржі та механічних пошкоджень.
 
Кількість предметів у наборі: 94
Інструменти: торцеві головки, насадки, подовжувачі, ключі, тріскачки, воротки, кардани, тримач біт, перехідник.

 

3. Toptul GCAI108R1. Бронзовий призер нашого ТОП-5 - набір, у складі якого комплектуючі, що оснащені рукоятками для комфортного захвату. Завдяки наявності двох тріскачок у вас буде вибір варіанту, більш придатного для роботи з певними деталями (наприклад, виходячи зі ступеню затягування або місця розташування різьбового з'єднання).
 
Кількість предметів у наборі: 108
Інструменти: торцеві головки, насадки, подовжувачі, ключі, тріскачки, кардани, вороток-викрутка, тримач біт, вороток, перехідник.
 
 
 

4. Toptul GCAI094R. Вміст комплекту, який "наганяє" трійку наших фаворитів, рясніє широким розмаїттям інструментів, стійких до деформацій та хімічних речовин. На поверхні даних приналежностей є матове покриття.
 
Кількість предметів у наборі: 94
Інструменти: торцеві головки, насадки, подовжувачі, ключі, тріскачки, воротки, кардани, тримач біт, перехідник.
 
 

5. Toptul GCAI8201. У "заключному" наборі - інструмент, що оснащений приєднувальними квадратами 1/4'' і 1/2'', за рахунок чого значно розширюється спектр його застосування. Якість комплектуючих відповідає високим сучасним стандартам.
 
Кількість предметів у наборі:
82
Інструменти: торцеві головки, насадки, ключі, подовжувачі, тріскачки, воротки, кардани, тримач біт, перехідник.

 
Сподіваємося, що, орієнтуючись на наш суб'єктивний ТОП, автовласники зможуть зупинитися на тому рішенні, яке буде співпадати з їх запитами. Інтернет-магазин Drossel пропонує оптимальну цінову політику та організує швидку доставку у будь-яку точку України. Також у підборі вам допоможуть відгуки, залишені на сайті іншими автомобілістами.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста