Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Які двірники краще використовувати взимку?

01.12.2017
З початком зимового сезону важливо встигнути підготувати свій автомобіль до будь-яких сюрпризів погоди. Можна почати з самого простого, а саме зі зміни рідини для омивача на зимову і перевірки якості роботи двірників. Якщо щітки вже не щільно прилягають до скла, залишають розводи води і бруду, то швидше за все їх потрібно замінити. При частій їзді на високій швидкості класичні двірники, навіть абсолютно нові, втрачають контакт з поверхнею скла під впливом потоку повітря. У погану погоду це є суттєвим недоліком, який може привести до ДТП. В такому випадку слід придбати щітку зі спеціальним спойлером, який забезпечує поліпшені аеродинамічні властивості двірника і забезпечує достатню притискну силу для того, щоб щітка щільно прилягала до скла під час їзди на високій швидкості.
У разі, якщо Ви користуєтеся каркасними двірниками, Ви швидше за все стикалися з проблемою, коли обмерзає механізм, що впливає на коректність їх роботи. Щоб уникнути таких ситуацій були придумані безкаркасні двірники, які не мають вразливих шарнірних з'єднань, що легко піддаються обледенінню. У кращому випадку каркасні двірники починають неправильно працювати, в гіршому ж просто зупиняються. Також є універсальне рішення, яке реалізовано у вигляді каркасних двірників зі збереженням переваг безкаркасних - гібридні щітки склоочисника. Тобто такі двірники довговічні як каркасні, забезпечують рівномірне очищення поверхні скла і слабкіше піддаються обледенінню як безкаркасні.
 
Деякі виробники додають до конструкції двірника таку приємну дрібницю, як індикатор зношення очищаючої поверхні щітки. Це дуже корисно, тому що Ви не завжди об'єктивно можете оцінити стан двірників і необхідність їх заміни.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста