Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Які передні, задні стійки краще поставити на Рено Кенго?

22.11.2023
Власники автомобілів Renault Kangoo 2 (2007-2020) часто стикаються із питанням заміни передніх та задніх стійок. Вибір відповідних амортизаторів може вплинути на комфорт водіння і керованість. У статті ми розглянемо, які передні стійки краще поставити на Рено Кенго 2 і які задні.


 
Пам’ятайте, що підбір автозапчастин здійснюється тільки за VIN-кодом!
 

Кращі стійки на Рено Кенго 2: ТОП-5


1 місце. Стійки амортизатора KYB


Японська компанія Каяба спеціалізується на виробництві амортизаторів та інших автозапчастин, тому користується популярністю серед власників автомобілів. Вона пропонує різноманітні амортизатори для європейських, американських та японських автомобілів, у тому числі стійки Рено Кенго 2. Рекомендуємо звернути увагу на такі моделі:
  • передня стійка Рено Кенго 2 – KYB 339766;
  • амортизатор задній Рено Кенго 2 – KYB 344709.

 

2 місце. Стійки амортизатора MEYLE


Німецька компанія Мейлі представляє широкий вибір автозапчастин для різних марок та моделей автомобілів. Серед асортименту продукції бренду виділяються високоякісні амортизатори, які відіграють ключову роль у підвісці, забезпечуючи пом'якшення ударів та вібрацій під час руху. Рекомендуємо розглянути такі моделі амортизаторів Рено Кенго 2:

 

3 місце. Стійки амортизатора MONROE


Амортизатори від компанії Монро створюються із застосуванням різноманітних технологій та матеріалів, спрямованих на забезпечення комфорту, керованості та безпеки у процесі руху. Для вашого автомобіля рекомендується використання наступних моделей стійок:

 

4 місце. Стійки амортизатора MANDO


Фірма MANDO успішно постачає свою продукцію на виробничі лінії провідних автовиробників країни вже понад два десятиліття. Основною характеристикою амортизаторів бренду є їхній фокус на комфорті. Завдяки помірній жорсткості пружин та спеціальному газомасляному механізму стійки Мандо забезпечують легкий та плавний рух, що значно підвищує зручність під час водіння. Пропонуємо звернути увагу на такі моделі для вашої машини:

 

5 місце. Стійки амортизатора SATO tech


Компанія Сато Теч надає повний спектр амортизаторів, включаючи масляні та газомасляні, щоб задовольнити потреби максимальної кількості автолюбителів. Стійки цього бренду вирізняються високою якістю виготовлення, надійністю при частому використанні та невибагливістю. Представляє найкращі моделі для вашої машини:

 

Висновок


Вибір передніх та задніх стійок для Рено Кенго – це важливий етап обслуговування вашого автомобіля, який може вплинути на його продуктивність та комфорт. При виборі стійок врахуйте ваші уподобання за стилем водіння, умовами експлуатації та бюджетом. Не соромтеся звертатися до наших менеджерів та вивчати відгуки інших автовласників, щоб ухвалити правильне рішення.


 
В нашому каталозі ви можете знайти амортизатори не тільки на Рено Кенго 2, але й на Renault Kangoo 1 (1997-2007) та Renault Kangoo 3 (2021+). Швидко підібрати амортизатори, стійки та все необхідне для ремонту підвіски можна клікнувши за цим посиланням:


 
В інтернет-магазині Drossel можна купити якісні автозапчастини за вигідними цінами та з доставкою в усі куточки України.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста