Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Рейтинг кращих зарядних станцій для дому

16.11.2023
Зарядні станції стали популярними та затребуваними пристроями для більшості людей. Вони дозволяють заряджати планшети, телефони та інші гаджети у разі відсутності централізованого електропостачання. Вивчивши відгуки покупців, ми склали рейтинг зарядних станцій для дому.


 

Яку зарядну станцію вибрати: ТОП-5


1 місце. Портативна зарядна станція (1000 Вт, 220 Вольт) з двома LED-лампами AXXIS PowerHouse (AXXIS-1000)


Модель PowerHouse (AXXIS-1000) від компанії Аксіс очолює наш ТОП зарядний станцій. Вона здатна використовувати енергію сонячних батарей, заряджатися від автомобіля та забезпечувати енергією безліч пристроїв. Ця зарядна станція оснащена:
  • розетками змінного струму на 220 В;
  • виходом постійного струму;
  • 12-вольтовим автомобільним портом;
  • USB портами.
Вона сумісна з різними девайсами, такими як дрони, ноутбуки, ліхтарі, смартфони та камери.


 

2 місце. Портативна зарядна станція (600 Вт, 220 Вольт) з LED-лампою AXXIS PowerHouse (AXXIS-460)


На другому місці у ТОПі зарядних станцій для дому – AXXIS PowerHouse (AXXIS-460). Цей пристрій обладнано двома розетками з напругою 220 В. Він здатний живити як великі, так і дрібні електроприлади, такі як холодильник, ноутбук, вентилятори та інші. Крім того, зарядна станція оснащена виходами для заряджання гаджетів: два порти USB та один порт Type-C. Також передбачено вихід з автомобільною розеткою 12 В.
 
На передній панелі розташована світлодіодна лампа. Крім цього, станція має LED дисплей, який надає інформацію про стан заряду, поточну вихідну потужність, час зарядки.


 

3 місце. Портативна зарядна станція (300 Вт, 220 Вольт) Vitol S633


Зарядна станція S633 від бренду Вітол призначена не тільки для заряджання смартфонів, планшетів і ноутбуків, але також має можливість підключення різних побутових пристроїв. Час повної зарядки становить приблизно одну годину від звичайної розетки 220 В.
 
Цей пристрій має міцний корпус, виготовлений з високоякісних матеріалів. Крім цього, станція оснащена системою захисту від перепадів напруги та температурних змін.


 

4 місце. Портативна зарядна станція (300 Вт, 220 Вольт) AXXIS PowerHouse (AXXIS-296)


Дана станція є ефективним і зручним пристроєм, який дозволяє заряджати різні гаджети в будь-якому місці і в будь-який час. Вона оснащена розетками змінного струму, виходом постійного струму, портом 12 В для автомобіля та USB-портами, що робить її зручною та універсальною у використанні.
 
На РК-дисплеї відображається поточна споживана потужність і час роботи при даному навантаженні, що дає користувачам можливість контролювати енергоспоживання та час роботи, що залишився. Час зарядки станції від мережі 220 від 0% до 100% становить всього 3 години, що робить використання пристрою доступним.


 

5 місце. Портативна зарядна станція з ліхтариком (200 Вт, 220 Вольт) Vitol S420


Зарядна станція від виробника Вітол дозволяє не тільки заряджати різні аксесуари, але і користуватися побутовими приладами. Повний час заряджання пристрою становить приблизно одну годину від звичайної розетки з напругою 220 Вольт. Можливе одночасне підключення декількох пристроїв.
 
Ця станція може бути заряджена від звичайної розетки 220 Вольт, автомобільного прикурювача або сонячних панелей. Міцний корпус з високоякісних матеріалів забезпечує захист електростанції від механічних пошкоджень. Також передбачена захисна система від перепадів напруги та змін температури.


 

Висновок


Вибір правильної зарядної станції для дому відіграє важливу роль. Сподіваємось, що наша стаття допомогла у виборі оптимального варіанта для ваших потреб.


 
В інтернет-магазині Drossel можна придбати автономні джерела живлення за прийнятними цінами. Доставка здійснюється в усі куточки України протягом декількох днів після оформлення замовлення.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста