Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розкоксовування двигуна: що можна залити в циліндри для розкоксування поршневих кілець

24.11.2022
Розкоксовування двигуна та поршневих кілець є спеціальною процедурою, задача якої – видалити нагар з елементів поршневої групи. Якщо бути точнішим, то суть процесу полягає в очищенні від продуктів згоряння при використанні неякісного палива та оливи. Для розкоксовування прийнято використовувати спеціальні засоби. Які саме – про це ми розповімо у нашій статті.


 

Навіщо потрібне розкоксовування?

 
Закоксовування поршневих кілець призводить до того, що вони стають менш рухливими. Відкладення на поршні знижують об'єм камери згоряння, а поява нагару на клапанах часто стає причиною їхньої зниженої працездатності. В результаті можна отримати детонацію, збільшену витрату моторної оливи, задири на стінках циліндра, вигоряння клапанів, погіршену потужність двигуна і т.д. Наступним етапом, як правило, стає капітальний ремонт.
 
Розкоксовування допомагає видалити нагар на поршні, розворушити поршневі кільця і ​​видалити все зайве з оливних каналів. Цей процес є відмінною профілактикою багатьох проблем. Якоюсь мірою його можна порівняти навіть зі своєчасним походом до лікаря. Головне – робити все вчасно і не доводити стан мотора до критичного.


 
Ми підготували для вас рейтинг найефективніших та перевірених часом засобів для розкоксовування. Пропонуємо дізнатись, на які продукти з розділу «Автохімія» варто звернути увагу вже сьогодні.
 

ТОП-3 кращих засобів для розкоксовування

 

1 місце. Очисник оливної системи двигунів з ефектом розкоксовування поршневих кілець Xado Revitalizant Atomex TotalFlush XA 40613

 
Розкоксовка Хадо підходить для всіх типів двигунів (бензинових, дизельних, газових), зокрема – з турбонаддувом. Розроблена із застосуванням технології ревіталізації, яка потрібна для відновлення нового покриття на раніше пошкоджених місцях тертя. Також дозволяє запобігти появі дефектів під час подальшої експлуатації двигуна.


 

2 місце. Антикокс Verylube

 
Антикокс Verylube – це унікальний засіб із швидкодіючим складом. З його допомогою не просто очищаються поршневі кільця та двигун, але ще й знижується шум під час роботи силового агрегату, зменшується кількість шкідливих вихлопів в атмосферу та вирівнюється компресія по циліндрах. Необхідність заміни моторної оливи після використання Verylube відсутня.

3 місце. Засіб для розкоксовування залеглих поршневих кілець бензинових та дизельних двигунів Verylube

 
Цей продукт є відмінним рішенням для вашого автомобіля, після перегріву мотора, при підвищеній витраті оливи та «димленні». Зазначимо, що він абсолютно безпечний для кисневих датчиків та ущільнювачів. Також не завдає шкоди каталітичним нейтралізаторам і гумовим виробам.

Висновок

 
Розкоксовування поршневих кілець та двигуна – це профілактична чи ремонтна процедура, з якою стикається кожен автомобіліст. Важливо не зволікати з її проведенням і віддавати перевагу лише якісним присадкам. Саме вони дозволять швидко та ефективно позбутися різних відкладень без демонтажу і розбирання двигуна.
 
У нашому інтернет-магазині Drossel ви зможете купити засоби для розкоксовування двигуна і поршневих кілець за доступними цінами та зі швидкою доставкою по всій території України.

Швидко підібрати оливи та запчастини для ТО можна клікнувши за цим посиланням: 
Гарантуємо актуальні відгуки автовласників, широкий асортимент товарів і професійну консультацію менеджерів.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста