Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автомобільні лампи Philips. Як відрізнити підробку від оригіналу?

01.11.2017
За останні роки значно підвищилася активність шахраїв, які продають підроблену продукцію під виглядом оригінальної. Даний факт не обійшов стороною і автомобілістів, які в надії заощадити, купують неоригінальний продукт. Компанія Philips є однією з мішеней подібних шахраїв, під її логотипом продаються тисячі товарів, які насправді ніякого відношення до неї не мають. У зв'язку з цим ми підібрали найбільш очевидні ознаки, за якими можна з легкістю відрізнити оригінальні лампи Philips від підробок.
В першу чергу, можна визначити підробку вже по її упаковці. Підробки з Китаю в основному поширюються в коробках білого кольору з мінімумом написів та маркуються написами "Philips" і "Made in Germany". Оригінальні лампи Philips випускаються в блістерній (з пластика) або картонній упаковці з QR кодом, ідентифікаційним кодом і кодом безпеки. Це перші ознаки, за якими можна перевірити справжність продаваного Вам продукту. Упаковки як галогенних, так і ксенонових ламп повинні мати якісні малюнки і написи. Будь-який нестандартний зовнішній вигляд надпису Philips, похилий або фігурний шрифт навіть однієї з букв повинен змусити Вас замислитися.
Якщо упаковка, на Ваш погляд, здається справжньою, то тепер потрібно перевірити безпосередньо лампу. Вона має ряд конструктивних особливостей, які виробники підробок просто не можуть повторити, щоб якомога більше здешевити процес виготовлення. Всі назви серій ламп є на офіційному сайті Philips і інших бути не може. Наприклад, зустрічаються підробки з серією Premium Vision, хоча Philips ніколи не випускали товарів з такою серією. У більшості випадків економія на якості обертається понесенням ще більших збитків, тому що такі підробки мають докорінні відмінності характеристики в порівнянні з оригінальними лампами.
Натрапивши на одну з таких, Ви отримаєте неправильний розподіл світла за рахунок неправильної форми лампи і розміру колби. В таких лампах відсутня віброізоляція, що призводить до їх швидкого виходу з ладу. Замість кварцового, Ви отримаєте колбу з дешевого скла, яка не відрізняється ні вібростійкістю, ні захистом оптики від УФ променів, що призведе до швидкого помутніння відбивача. Основа зроблена з дешевого грубого пластика, який легко нагрівається і деформується, за рахунок чого лампа ще гірше потрапляє у фокус і сліпить водіїв на зустрічній смузі.
 
Оригінальна ксенонова лампа має якісний гладкий пластик і всього два установних паза. Часто зустрічаються підроблені лампи, на основі яких в кінці серійного номера є знак "+". Як бачите, шахраї не мають обладнання, яке дозволяє ідеально точно копіювати оригінальну продукцію, але тим не менше цього достатньо, щоб тисячі автолюбителів купували підробки, навіть не підозрюючи про це. Для того, щоб не стати жертвою подібних шахраїв, купуйте лампи Philips тільки у сертифікованих продавців. Наш інтернет-магазин входить в їх число, що підтверджує виданий нам сертифікат.
 

Швидко підібрати якісні автолампи можна клікнувши на це посилання:



Читати інші статьи...

Відгуки

21:25:08 25.05.2019

Оцінка 5
Здравствуйте! Подскажите подайту ли эти лампочки для Бмв е 60 2004 год, говорят блоки данной машины требую оригинал, правда или ложь? Спасибо
Розкрити
Відповісти
Drossel

09:15:36 26.05.2019

Здравствуйте, Владимир, на ваш автомобиль подойдут любые лампы с необходимым вам цоколем(D2S), рекомендуем обратить ваше внимание я отличные лампы с прибавкой по якости +50% и металлическим цоколем - Zax metal base D2S +50% (4300K, 5000K, 6000K) 
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста