Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Ознаки вмираючого двомасового маховика

29.10.2021
Двомасовий маховик є дископодібним механічним елементом, робота якого пов'язана з ефективністю трансмісії. Його діагностика повинна проходити регулярно, адже будь-яка поломка може призвести до прискореного зношування механізму зчеплення, зменшеного робочого ресурсу мотора та проблематичної передачі обертального руху між ними.
 

 

Що може призвести до несправності?


Двомасовий маховик зчеплення може стати непридатним для подальшої експлуатації через підвищені навантаження, втому металу, висихання мастила та втрати мастильних властивостей. Також цьому сприяє часта зупинка мотора, порушення теплового режиму роботи, проблеми з трансмісією та водіння авто, двигун якого працює з низькою частотою обертання колінвала. Окремо відзначимо вплив манери водіння. Адже чим вона агресивніша, тим швидше маховик стане несправним.
 

Ознаки вмираючого двомасового маховика


Перша та одна з найпоширеніших ознак, що вказують на несправності ведучого диска зчеплення – скрип або скрегіт під час запуску / зупинки двигуна. Серед інших «симптомів»:
  • жорстке перемикання передач;
  • збільшена витрата паливної суміші;
  • поява вібрацій при впливі на педаль зчеплення.

 
Помітили появу хоча б однієї-двох ознак, які вказані вище? У такому випадку рекомендуємо звернутися до автосервісу за професійною допомогою та діагностикою авто. Чим раніше це буде зроблено, тим доступнішою виявиться вартість усіх робіт, а головне – не доведеться на довгий час залишатися без транспорту.

Звертаємо вашу увагу: намагатися замінити ведучий диск зчеплення самостійно – не найкраща ідея, оскільки у вас може не опинитися під рукою окремих складових частин механізмів та високоточного обладнання для балансування деталі.


Висновок


Швидко підібрати оливи та запчастини для ТО можна клікнувши за цим посиланням:
Потрібно купити маховик зчеплення? Пропонуємо до вашої уваги широкий асортимент автозапчастин інтернет-магазину Drossel!
 
Ви зможете замовити у нас цю деталь за найвигіднішою ціною та за необхідністю отримати професійну консультацію менеджерів. Доставка здійснюється швидко та по всій території України. Чекаємо на ваші відгуки!



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста