Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Антигель для дизеля: свіжий рейтинг

01.10.2021
Коли на морозі солярка густіє, а дизельний двигун не заводиться, на допомогу приходить антигель - єдиний рятівник взимку, який дозволяє без проблем заводити двигун (навіть якщо в бак залито паливо низької якості). Керуючись думкою експертів і численними відгуками наших покупців, ми склали рейтинг кращих антигелів для дизеля.
 

5 кращих антигелів для дизеля

 

1 місце. Дизельний антигель (концентрат 1:1000) Xenum X-Treme Winter D 3055250 / 3307001

 
Xenum X-Treme Winter D 3055250 / 3307001 є антигель для дизельного палива, пропонований в концентрованій формі. Даний продукт створений для покращення циркуляції палива та підвищення ефективності роботи дизельних двигунів в суворих зимових умовах (за температури до -30 градусів Цельсія).
 
Застосування даного антигелю дозволяє запобігти пошкодженню силового агрегату, що виникли через недостатню подачу палива. Унікальна формула продукту виключає вміст спиртів у складі, що забезпечує безпеку для ТНВД, форсунок та ущільнень.

 

2 місце. Антигель Wynn`s ice proof for diesel

 
Антигель від бренду Вінс призначений для покращення властивостей та якості дизельного палива. Цей продукт суттєво знижує температуру застигання та граничну фільтрацію дизельного палива. Він відмінно розсіюється в паливі, запобігає утворенню та зростанню парафінових кристалів, не впливаючи на цетанове число.

 

3 місце. Дизельний антигель K2 Turbo DFA-39 (ET300 / ET301)

 
Антигель для дизельного палива від К2 додається в бачок з метою запобігання замерзанню. Його ефективність зберігається за нормальної температури до -39 градусів за Цельсієм. Ця рідина знижує утворення парафінових частинок, зберігаючи оптимальну текучість. Крім цього, продукт полегшує легкий запуск двигуна в холодну пору року, а також захищає від утворення іржі.

 

4 місце. Антигель для дизельного палива Fuchs Maintain Winterfit (1л)

 
Присадка від Фукс призначена для використання з дизельним паливом та запобігає утворенню парафіну при низьких температурах. Цей засіб сприяє зменшенню ризику кристалізації та не викликає небажаних побічних ефектів.

 

5 місце. Дизельний антигель Liqui Moly Diesel Fliess-Fit

 
Даний антигель від Лікві Молі забезпечує нормальну роботу автомобіля навіть за суворих морозів. Він запобігає замерзанню дизельного палива за температури до -31°C. Цей продукт підвищує ресурс обладнання системи впорскування та двигуна в цілому. Він застосовується для всіх типів дизельних двигунів та різних видів дизельного палива.

 
Сміливо обирайте будь-який антигель з нашого рейтингу 2021. Кожен продукт ефективно справляється з покладеними на нього завданнями. Ціни актуальні, доставка присадок можлива по всій території України.
 
У нашому інтернет-магазині Drossel ви також можете ознайомитися з відгуками українських автомобілістів. Якщо у вас залишилися які-небудь питання або потрібна консультація, допомога у підборі автохімії, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами.
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста