Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих світлодіодних балок для авто. Свіжий рейтинг LED BAR

07.10.2020
Черговий рік зовсім скоро підійде до свого закату, однак ще не пізно скласти рейтинг кращих світлодіодних балок, які будуть особливо актуальними, коли тривалість світлового дня суттєво скоротиться. LED BAR є освітлювальним приладом, що придатний для застосування на транспортних засобах різного типу. Так, світлодіодні фари підходять для позашляховиків, легкових авто, вантажних машин, мікроавтобусів та спецтехніки. Рекомендується використовувати led балки в умовах офф-роуда (бездоріжжя).
 
 

1. Galaxy LED BAR 550mm 120W 8400 Lm 3W CREE chip
 
Відкриває наш ТОП інноваційна розробка, ключовою перевагою якої є високі характеристики світла і можливість працювати у режимах спрямованого та розсіяного освітлення. Чіпи CREE, що інтегровані у лед фару, можуть світити точкою, а також можливе використання розсіяного дальнього освітлення.
 
 
Даний led bar, що працює в комбінованому режимі (тип променя: розсіяний + спрямований), має відмінну світловіддачу та швидко виходить на максимальний рівень яскравості, при цьому практично не навантажуючи акумулятор транспортного засобу. Генерує яскравий світловий промінь білого кольору з температурою 6000К. Дана лед балка висвітлює дорогу на відстань до 320 м. Корпус виготовлений із міцного матеріалу, а лінза – з полікарбонату. Дана фара є надійною та довговічною. Вона стійка до несприятливих погодних умов, перепадів температур та інших зовнішніх факторів. Функція захисту від полярності допомагає уникнути перегріву через різке підвищення чи зниження напруги.

3. Белавто BOL8003F Flood
 
Установка такої лед люстри на авто - вірний спосіб підвищити ступінь безпеки на дорозі. Наявність 80-ти високопродуктивних світлодіодних елементів типу CREE, що розміщені у два ряди, забезпечує якісне ближнє освітлення дорожнього полотна. Лайтбар відрізняється значними показниками потужності та солідною силою світлового потоку.
 
4. Prolumen B0205 20W
 
Ця компактна світлодіодна панель, яка розроблена відповідно до сучасних європейських стандартів, стане надійним супутником для автомобілістів, яким часто доводиться пересуватись пересіченою місцевістю або, наприклад, переїжджати невеликі водойми убрід. Дана led фара випромінює насичене світло, рівномірно освітлюючи ділянку перед автомобілем.
 

5. Белавто BOL8003CF Flood
 
Відмінною особливістю нашої "фінішної" лед балки є полікарбонатні лінзи, якими вона обладнана з метою захисту світлодіодних елементів. Корпус моделі виготовлений із міцного алюмінію, що стійкий до деформацій, та захищений від впливу агресивних зовнішніх факторів (IP69К). Також варто відзначити спеціальний кронштейн, який служить для кріплення фари.
 
LED BAR стане незамінним допоміжним джерелом освітлення у специфічних умовах пересування. Купуючи світлодіодну балку на авто в інтернет-магазині Drossel.ua, ви не тільки робите вибір на користь якості продукції, а й купуєте товар за оптимальною ціною. Швидка доставка в будь-яку точку країни, відгуки українських автовласників і вичерпна консультація менеджерів - це ті переваги, які цінують наші клієнти.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста