Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Переваги міні-мийок Karcher

11.10.2014
Компанія Karcher - німецький першовідкривач мобільних пристроїв, що використовуються для мийки сильно забруднених поверхонь. Понад шістдесят років тому родоначальником даної компанії була винайдена перша побутова мийка. Приголомшливі результати її застосування вивели на новий рівень виробництво якісного, високопродуктивного обладнання для прибирання. Висока надійність, довгий термін експлуатації, стійкість деталей до зношення - одні з основних позитивних характеристик міні-мийок. Завдяки впровадженню інноваційних рішень власних інженерних розробок, компанія Karcher займає лідируючі позиції серед виробників приладів поліпшення побуту.
 
Побутові мийки Karcher мають великий модельний ряд. Є версії для економних господарів і представники нової гілки дорогої продукції. Всі міні-мийки різняться за функціональністю і ціною. Дана торгова марка вигідно виглядає на тлі конкурентів, оскільки раціонально поєднує вартість і потужність винаходів.
 
Види мийок:
  • міні-мийки компактні економ класу. Найбільш ходовий товар. Бездоганне поєднання якості, доступної ціни і надійності.
  • акумуляторні. Досить маневрені пристрої, дозволяють очистити поверхню в будь-яких місцях, навіть самих важкодоступних.
  • мийки з охолоджувальним мотором і забором води. Їх споживачі - середній клас. Пристрій укомплектовано асинхронним двигуном. Ця новітня розробка дозволяє охолоджувати мотор за рахунок води.
  • потужні мийки преміум-класу. Вони комплектуються металевою помпою (в основному алюмінієвою) і шлангом води високого тиску. Корпус мийки оснащений допоміжними колесами і телескопічною ручкою.
Від конкурентів вони відрізняються високою ефективністю, виправданою якістю ціною. Використання міні-мийок Karcher дозволяє легко помити підлогу в великому будинку, очистити килим або ковролін, помити будь-який автомобіль, велосипед дитини, мотоцикл, прибрати садову доріжку, відполірувати терасу. У комплекті до кожної моделі мийок йдуть кілька насадок розпилення води (однієї або декількох струменів). Розмір насадок варіюється в різних межах. Все залежить від площі поверхні, що очищається. Також, поставляється адаптер для приєднання до поливального садового шлангу.

Унікальні насадки-бластери дозволяють ефективно справлятися з засохлими забрудненнями за допомогою точкового потоку води. Також можливе додавання засобів побутової хімії для більшої ефективності. Висока швидкість обертання струменя (більш 4000об / хв) дозволяє усунути забруднення з будь-яких поверхонь, навіть з щілин між елементами плитки.
 
Для очищення великих площ (наприклад, тераса, сад і садовий інвентар, брущата доріжка) рекомендують застосовувати насадку на два сопла. В її корпусі міститься пропелер, який приводить в дію форсунки. При цьому чистка поверхонь проходить без зайвого розбризкування води і миючих засобів.
 
Для миття невеликих предметів, де потрібна точність, акуратність підійде насадка з плоским струменем води. Її застосовують для мийки деталей автомобілів, садових меблів, ретельного очищення велосипеда від забруднення.
 
Міні-мийки Karcher компактні і легкі. Деякі містять дві ручки для зручного перенесення. Вони підходять усім, хто звик раціонально використовувати простір навколо себе. Вони помістяться в багажник авто, в куточок гаража, в невелику комору.
 
У комплектацію Karcher входить також пістолет, кілька метрів шланга для води високого тиску (3м, 6м, 8м, дивлячись яка модель), грязьова фреза, фільтр очищення води. Чим злагодженіша робота попередньої очисної системи, тим довше прослужить пристрій в цілому. Фільтр допомагає запобігти потраплянню механічних частинок (піску, мулу, твердих органічних сполук, іржі) в деталі мийки. Помпа зможе прослужити набагато довше, якщо стежити за працездатністю пристрою очищення води. Також в комплект входять щітки, дбайливо усуває забруднення з гладких і лакованих поверхонь. М'яка щетина не дряпає гладке полотно авто. Можна очистити скло, дзеркало і не завдати при цьому механічних пошкоджень. Пінна насадка Karcher дозволяє швидко обробити поверхню автомобіля концентратом автошампуня.

Основна відмінна риса сучасних міні-мийок «Kärcher» - система простого підключення Quick Connect. Вона дозволяє без особливих зусиль від'єднати всі шланги від апарату. Деякі моделі оснащуються струменевою трубкою. Vario Power допомагає регулювати тиск потоку води. У всіх побутових мийках Karcher є відсік, призначений для шампунів. Він не знімається, оскільки інтегрований в корпус апарату. Провід живлення зберігається безпосередньо на пристрої в змотаному вигляді. Моделі преміум-класу оснащені прогумованою основою, огороджувальним функціональним блоком апарату від бруду, зайвої вологи. Додаткові колеса дозволяють без зусиль переміщати мийку в потрібне місце.
 

Для кожної поверхні компанія Karcher розробила різні комплектуючі міні-мийки. Для автомобіля це пінна насадка, шампунь, шарнірна миюча щітка та гігроскопічна серветка. У комплект для будинку включені насадка очищення плоских поверхонь (T-Racer Т250) і спеціальні речовини для догляду за монолітом або плиткою.

Головна перевага винаходів компанії Karcher - мотор з системою водяного охолодження. Міні-мийки даного виробника, споживаючи невелику потужність, використовуючи незначний обсяг води, вражають високим рівнем виконання і тривалим терміном служби. Два найбільш вагомі аргументи характеризують побутові мийки Karcher - нешкідливість і ергономічність. Апарати максимально раціонально використовують електроенергію і водні ресурси. Невеликі габарити і зручна форма полегшують транспортування і зберігання пристрою.
 
На весь товар виробник дає 12 місяців гарантії. Німецька якість, сумлінне виконання деталей, стійкі до зношення комплектуючі, турбота про еко середовище, великий функціонал і зручність експлуатації - які ще переваги потрібні, щоб зробити розумний, виважений вибір?


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста