Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Кращі комплекти ГРМ для європейських авто

09.09.2022
У європейських автомобілях передача обертального моменту від одних агрегатів, вузлів та деталей до інших здійснюється за допомогою різних приводів. Одним із найважливіших механізмів авто є ремінь ГРМ. За допомогою цієї запчастини передається крутний момент від колінчастого валу на розподільний вал, що забезпечує синхронізовану роботу поршнів та клапанів.
 
 
Зверніть увагу, що в асортименті нашого інтернет-магазину drossel.ua представлені не тільки ремені ГРМ, а й ремонтні комплекти ГРМ, які бувають:
  • простими (комплектуються безпосередньо ременем, напрямними та натяжними роликами);
  • повної комплектації (доповнюються також водяним насосом).
 
У цій статті ми зібрали кращі комплекти ГРМ від перевірених та надійних виробників.
 

ТОП-3 найкращих комплектів ГРМ для європейських авто

 

1 місце. Комплект ГРМ Contitech

 
Німецька компанія-виробник Contitech (дочірній бренд всесвітньо відомої фірми Continental) займається виробництвом комплектів ГРМ та інших запчастин здебільшого для європейських машин. Продукція від цього бренду відрізняється високою якістю та тривалим експлуатаційним терміном (замінювати комплект ременя ГРМ Contitech рекомендується раз на 5 років або після 100 тисяч км пробігу). Проблеми з підбором ГРМ комплекту Контітех для європейських автомобілів не виникнуть.
 
 
При виготовленні ременів газорозподільного механізму Contitech використовують гумову суміш, до складу якої входять:
  • синтетичний каучук – 60%;
  • технічний вуглець – 30%;
  • високоефективні присадки – 10%.
Корд ременя виробляють зазвичай зі скловолокна. Зубці покривають поліамідною тканиною (у деяких випадках – тефлоновою плівкою), що значно збільшує ресурс запчастини.
 
 

2 місце. Комплект ГРМ Gates

 
Розмірковуючи про те, якого бренду комплект ременя ГРМ вибрати, придивіться до продукції, що випускається фірмою Gates. Головний офіс компанії розміщений у США, проте заводи з виробництва вузлів для європейських машин розташовані у різних країнах світу. Комплекти ГРМ Gates характеризуються високою якістю протягом усього терміну експлуатації.
 
Для виробництва комплектів ременів газорозподільного механізму виробник Гейтс використовує бутадієн-нітрильний каучук, а також хлоропрен. Термін служби таких ременів становить близько 300 тисяч кілометрів. Кордові нитки виробляють зі скловолокна. Вибір цього матеріалу обґрунтовується його міцністю та легкістю, стійкістю до розривів та розтягувань.
 
Ремінні зубці можуть бути однією з трьох форм – округлої, трапецієподібної, складної. Найчастіше зустрічається перший варіант, оскільки такі зубці менше за інших проскакують у моторі та відрізняються тихою роботою.
 
 

3 місце. Комплект ГРМ INA

 
Перш ніж вирішити, який ремінь ГРМ вибрати, придивіться до автозапчастин від німецького бренду INA. Для комплектів ГРМ Іна характерні такі особливості:
  • відповідність заводським стандартам якості;
  • тривалий експлуатаційний термін;
  • тільки міцні та ретельно відібрані матеріали виготовлення.
Комплекти ГРМ від компанії-виробника INA є поширеними серед багатьох автомобілістів, оскільки вони встановлюються як оригінальні на багато європейських машин. Про високу якість продукції фірми INA свідчать також відгуки українських автомеханіків.
 
 

Висновок

 
У ході регламентного техобслуговування після певного пробігу ремінь ГРМ потребує заміни. У разі обриву цієї деталі можуть вийти з ладу клапани, поршні чи інші важливі вузли двигуна. Вибираючи підхожу модель, рекомендуємо прислухатися до порад фахівців, щоб не допустити помилки та купити неякісний товар.
 
 
Швидко підібрати ремені, ланцюги, натягувачі можна, клікнувши за цим посиланням:
Купити кращі комплекти ГРМ можна в інтернет-магазині Drossel. Актуальна ціна та відгуки, приємні бонуси при купівлі автозапчастин – все це на нашому сайті. Зручна та швидка доставка замовлень виконується по всій Україні.
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста