Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих щіток склоочисника (двірників)

30.09.2020
Осінь, а слідом за нею й зима - це "зоряний час" для щіток склоочисника, оскільки незабаром погода змусить вдатися до їх частого застосування. Серед аксесуарів даного типу, як і в категоріях будь-яких інших товарів, існують свої фаворити, зі списком яких ви зможете ознайомитись нижче.


1. Двірники Denso Hybrid Wiper Blades відкривають наш рейтинг. Представляючи собою гібридну щітку склоочисника з чорним матовим покриттям, вони мають повністю закриту робочу поверхню, оснащені інтегрованою кріпильною системою та важелем. При використанні практично безшумні.
 

2. Щітки Bosch Aerotwin - це справжнє втілення аеродинаміки. Такі автомобільні атрибути обладнано надійною пружинною направляючою, що сприяє якісному очищенню скла і забезпечує хорошу видимість навіть в екстремальних погодних умовах. Мають високий "запас" зносостійкості.
 

3. Аксесуари від виробника SWF, що належать до лінійки VisioFlex, мають вагому перевагу у вигляді асиметричного спойлера, завдяки якому їх робота ефективна навіть в процесі руху на високих швидкостях. Своєчасно визначити, коли двірники SWF VisioFlex зносилися, допоможе спеціальний індикатор на них.
 
 

4. Щітки склоочисника Denso Flat Wiper Blades ідеально підігнані під вигини вітрового скла, рівномірно розподіляють тиск на поверхню, мають морозостійкий каркас, а також відрізняються елегантним дизайном. Ергономічні кріплення дозволяють з легкістю встановити такі автомобільні атрибути навіть за відсутності спеціальних навичок.
 
 

5. Двірники Valeo First Multiconnection передбачають наявність симетричного спойлера, який запобігає їх відриву від скла навіть під час руху на високих швидкостях. Плюс симетричного спойлера полягає у його універсальності, адже він підходить для право- і лівокермових авто та машин як з розпашною, так і з класичною системою склоочисника.
 

Якщо погода за вікном автомобіля не благоволить, якісні та надійні двірники стануть незамінними супутниками безпеки на дорозі. Сподіваємося, наш ТОП-5 допоможе вам зупинити свій вибір на найбільш оптимальних щітках склоочисника, після покупки яких ваш шлях буде більш "далекоглядним". Цінова політика інтернет-магазину Drossel достатньо приваблива, у нас до уваги українських автовласників представлено численні відгуки, а доставка, зручний спосіб якої ви зможете обрати самостійно, здійснюється по всій території країни.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста