Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Кращий антидощ: ТОП-5 захисних покриттів для стекол авто

03.09.2020
Антидощ є унікальним засобом, після застосування якого видимість під час руху у несприятливу погоду помітно поліпшується. Бажаєте дізнатися, як досягається подібний ефект? Нижче до вашої уваги представлено ТОП-5 захисних покриттів для автомобільного скла, щоб автомобіліст міг вбити двох зайців одночасно: ознайомитись з властивостями антидощу та у разі зацікавленості підібрати для себе препарат даного типу.
 
 
1. Антидощ тривалої дії Soft99 Ultra Glaco 04146
 
Японці з їх нескінченною мудрістю й прагматичністю змогли розробити оптимальний в усіх відношеннях склад. Такий антидощ сприяє швидкому видаленню вологи з обробленої поверхні, завдяки чому необхідність у використанні двірників практично відпадає. Попереджає утворення криги, захищає від бруду, мошки, пташиного посліду, осідання смогу і все це протягом періоду до 12 місяців!
 
 
2. Антидощ K2 Vizio Invisible Wiper K510 (150мл)

Антидощ Vizio Invisible Wiper K510 від компанії-виробника К2 створює спеціальне гідрофобне покриття, що сприяє ефективному відводу води з автомобільного скла при швидкості руху 55 км/год. У холодну пору року цей продукт також полегшує очищення льоду з поверхні скла.
 

 
 
Цей антидощ розроблений спеціально для обробки скляних автомобільних поверхонь. Angelwax H2GO Rain Repellent забезпечує водія максимально чіткою видимістю дорожнього полотна навіть у суворих експлуатаційних умовах. Рідина, яка контактує з обробленою поверхнею, модифікується в краплі правильного вигляду, що злітають із ділянки на швидкості від 32 км/год.

 
4. Антидощ Turtle Wax GL ClearVue Rain Repellent 52887/FG7704
 
Такий засіб стане безпрограшним рішенням для догляду за зовнішніми поверхнями стекол машини. Препарат відрізняється хорошими гідрофобними характеристиками, тому дощові краплі та інші атмосферні опади не будуть затримуватися на стеклах, а, збираючись у більш крупні "групи", оперативно скотяться вниз.
 


5. Силант для стекол з гідрофобним ефектом (антидощ) Adam's Polishes Glass Sealant
 
Стекла, оброблені силантом Adam's Glass Sealant, зберігають чистоту та хорошу видимість тривалий час. При звичайній швидкості руху автомобіля краплі дощу миттєво скочуються зі скла без використання двірників. Витрата дуже економна - 1 пляшки засобу достатньо для обробки більше 5 повних комплектів зовнішніх стекол автомобіля. Тривалість захисту - 4-6 місяців.
 

 
Купити якісний антидощ та іншу автокосметику за привабливою ціною можна у нашому інтернет-магазині, розраховуючи при цьому на вичерпну консультацію і швидку доставку в більшість міст України. Відгуки, що адресовані засобам з вищевказаного рейтингу, мають позитивний характер.
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста