Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

6 ідей як навести порядок в гаражі

05.09.2018
Навести порядок в гаражі часом буває практично неможливо. То інструменти знадобляться, то автомобіль вирішиш відполірувати  і все, настає хаос. А для деяких бардак є нормою. Ми підготували для Вас 6 ідей, які допоможуть навести порядок навіть в самому захаращеному приміщенні.
 

1. Організуємо місце для зберігання інструментів

 
Якщо не брати до уваги автомобіль, то найбільш часто в гаражі використовуються всілякі інструменти. Коли використовується один набір викруток та ще парочка молотків, то знайти їм місце дуже просто. Але якщо Ви можете похвалитися справжньою колекцією, то найкраще задуматися про раціональне використання місця. Відмінним рішенням стане спеціальна дошка з безліччю отворів. Модне назва  пегборд. В отвори можна вставити гачки, на яких і фіксуються інструменти. Для зберігання шурупів і інших дрібниць відмінно підійдуть банки з-під консервів, солінь і іншого. Якщо простір гаража обмежений, то простіше використовувати магнітну стрічку. Вона легко кріпиться на кромку столу, стіну. Магніт буде надійно утримувати будь-які металеві ручні інструменти або кріпильні елементи.



2. Розставимо садовий інструмент

 
Багато корисного простору займають необхідні, але сезонні інструменти: лопати, граблі та інший садовий інструмент. Зберігати його найзручніше на пегбордах або на гаках в стінах. Якщо немає можливості підвісити інструменти, то можна просто поставити їх в дальній кут або зробити спеціальну стійку з дерева, як на фото нижче.

3. Відведемо місце для зберігання шин

 

Після зміни сезонів покришки потрібно десь зберігати. В даному випадку можна замовити спеціальну конструкцію. Кронштейн монтується під стелею, тому шини не будуть заважати. Шини в зборі з диском зберігаються в підвішеному вигляді або в штабелі. Відзначимо, що зберігати їх потрібно в спеціальному чохлі, попередньо обробивши чорнителем.
 

 


4. Встановимо кріплення для велосипеда

 
Зберігати дитячий або дорослий велосипед найкраще на спеціальних кронштейнах на стіні. Вони можуть мати різні способи фіксації транспорту, тому перед замовленням краще оцінити габарити гаража і вагу велосипеда. Двоколісний транспорт не займе дорогоцінне місце на підлозі. Для легкого доступу до велосипедів краще нічого більше на ставити уздовж стіни.


5. Правильно розмістимо автокосметику, ЛФМ, мастильні матеріали

 
Матеріали для фарбування авто, косметика, побутова хімія вимагають особливих умов зберігання. Вони не потерплять вогкості, близькості джерел тепла, тому зберігати таку «хімію» необхідно в сухому і прохолодному місці. Зручніше за все буде розташувати уздовж стін полиці на які можна розставити найбільш важкі каністри і банки. Невеликі балончики, флакони можна скласти в пластиковий контейнер. Вони або ставляться один на один, що не дуже зручно, або підвішуються до стіни. Косметику для авто можна додатково впорядкувати. В один контейнер скласти поліролі, воски та інші захисні склади для кузова, в іншій  очищувачі, шампуні, в третій  чорнителі гуми і догляд за пластиком. За таким же принципом можна розкласти і аксесуари: серветки, губки, пади. Оливи та інші мастильні матеріали зберігаються за таким же принципом, що і лакофарбові  подалі від сонця і джерел вогню, в щільно закритій тарі.


6. Знайдемо місце для домашнього мотлоху

 
Крім самого необхідного в гаражі зберігаються старі речі, посуд та інший непотріб, який шкода викинути. Одяг і інший текстиль краще зберігати в вакуумних мішках, тоді вони займуть в рази менше місця. Скласти все це багатство можна у великі пластикові контейнери. Рекомендуємо попередньо написати, що в якій коробці зберігається, щоб при необхідності знайти потрібну річ
 
Дамо ще кілька загальних рекомендацій. Предмети, які ви використовуєте найчастіше, повинні бути завжди під рукою. Це значно заощадить Ваш час. Якщо дозволяє місце, то замість полиць на стінах можна поставити стелаж. Його можна зробити самостійно з металевих куточків, профілів і ДСП. Якщо Ви проводите в гаражі будь-які столярні роботи, поліруєте авто або просто перебуваєте там тривалий час, то подбайте про достатню вентиляцію. Непогано вивести кілька додаткових розеток для електроінструменту. Зробіть кілька у робочого столу. Для освітлення краще використовувати LED лампи. Вони яскраві і економічні.
 
Для того, щоб у Вас з'явилося натхнення і бажання зробити такий «подвиг», як прибирання в гаражі, нижче ми розмістили кілька фото ідеальних приміщень.





Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста