Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Обираємо чорнитель для гуми і шин: глянцевий або з матовим ефектом

13.08.2021
Шини і гумові деталі автомобіля найбільше схильні до впливу зовнішніх факторів, які здатні прискорити їх знос. Надати доглянутий вигляд гумі допоможуть спеціальні чорнителі. Завдяки різним активним компонентам в складі, дані засоби захищають гуму від впливу навколишнього середовища – ультрафіолетового випромінювання, бруду, дорожніх реагентів і т.д.

При виборі чорнителя для гуми і шин варто звернути увагу на:
  • вид речовини – з силіконом або пінно-аерозольний;
  • ефект після застосування – він може бути матовим або глянцевим;
  • вартість – в асортименті нашого магазину є товари як бюджетного сегмента, так і більш преміальні варіанти.
Посилаючись на думку наших експертів, ми склали список найкращих чорнителів коліс для кожного з типів: глянцевих і з матовим ефектом.


3 найкращих глянцевих чорнителів


1 місце. Чорнитель шин Adam's Polishes Tire Shine


Преміальний чорнитель на силіконовій основі містить діоксид кремнію, що забезпечує довготривалий результат чорніння. Даний засіб можна використовувати для обробки деталей з гуми і пластику: шин, бамперів, капотів та ін. Чорнитель відновлює колір покришок, надає їм вигляд вологої гуми, глянцевий блиск. Adam's Polishes Tire Shine не розтікається, швидко висихає. Має приємний аромат.

 

2 місце. Професійний кондиціонер для шин (чорнитель) Meguiar's G75 Endurance Tire Gel


За допомогою професійного кондиціонера Meguiar's G75 Endurance Tire Gel можна захистити покришки від старіння, розтріскування і наділити їх привабливим блиском. Засіб демонструє ефективне очищення бічних поверхонь шин від дорожнього нальоту, забруднень і слідів від різних технічних рідин.

 

3 місце. Засіб для догляду за шинами з блиском (чорнитель) Sonax Xtreme Tyre Gloss Spray


Даний спрей є повністю безпечним для поверхні покришок. Результат після експлуатації Sonax Xtreme Tyre Gloss Spray зберігається протягом декількох тижнів. Німецький засіб надає насичений ефект мокрої гуми. Спрей сумісний з усіма типами шин. Запобігає передчасному виникненню тріщин на шинах (за умови регулярного застосування).

 

3 найкращих чорнителів з матовим ефектом

 

1 місце. Засіб для надання блиску і захисту вінілу, гуми і пластика (чорнитель) Adam's Polishes VRT Tire & Trim Dressing


Високоякісний засіб, розроблений для ефективного захисту і відновлення деталей інтер'єру та екстер'єру автомобіля з вінілу, гуми і пластику. Даний крем має водну основу, легко наноситься, не залишає жирних плям. Діоксид кремнію, що входить до складу засобу, забезпечує тривалий результат. Adam's Polishes VRT Tire & Trim Dressing не шкодить шинам, оздобленню салону. Має приємний вишневий аромат.

 

2 місце. Засіб для догляду за шинами / чорнитель (з матовим ефектом) Sonax Xtreme Reifen Pfleger


Даний професійний засіб випускається у вигляді спрею, що забезпечує зручне використання. Sonax Xtreme Reifen Pfleger ефективно очищає автомобільні шини від різних забруднень, видаляє пил з мікротріщин. Чорнитель відновлює насичений чорний колір покришок, надає матовий ефект. Регулярне застосування даного засобу забезпечує нейтралізацію коричневого знебарвлення шин. Спрей безпечний для ЛФП автомобіля, колісних дисків.



 

3 місце. Засіб для відновлення і захисту гуми, пластика (чорнитель) Nanolex Tire & Rubber Restorer


Завдяки своєму глибоко проникаючому складу, цей чорнитель відновлює покришки та гумове оздоблення, надаючи їм первинний зовнішній вигляд. Продукт захищає вироби від втрати вологи, виникнення тріщин та знебарвлення під впливом ультрафіолету. При нанесенні одного шару ефект зберігається мінімум на два тижні. Якщо ж ви нанесете другий шар, то продовжите дію засобу до 1000 км пробігу, а також зможете досягти появи легкого глянцевого блиску.


В асортименті нашого інтернет-магазину Drossel.ua подібних засобів автокосметики предостатньо. І глянцеві чорнителі, і чорнителі з матовим ефектом однаково хороші і ефективні. Вибір, який чорнитель купити, залежить тільки від ваших особистих уподобань. Ознайомитися з відгуками інших покупців ви можете на нашому сайті.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста