Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Вибираємо кращі стійки стабілізатора: ТОП виробників

07.08.2020
Стійка стабілізатора ("кісточка") - це складова частина ходової автомобіля, основною задачею якої є забезпечення поперечної стійкості транспортного засобу шляхом зменшення крену кузова, у результаті чого машина краще "тримає" дорогу.
 

Зазвичай, "кісточки" представляють собою шток довжиною приблизно 3-25 см, з обох кінців якого розташовуються шарніри, що забезпечують рухливість з'єднань. Як правило, це - два кульових шарніри, але існують і інші види з'єднань: шарнір з одного боку та втулка з іншого, дві втулки або з кульовим шарніром на одному кінці, а на іншому з різьбою.

Постійно зростаючий попит на стійки стабілізатора став причиною появи великої кількості брендів, що займаються їх випуском. Ми виділили основні з них:

1. 555 - це всесвітньо відомий бренд. Є одним з крупніших японських виробників автозапчастин, зокрема і стійок стабілізатора. Відрізняється високою якістю комплектуючих, має досить широкий асортимент. Даний бренд належить концерну Sankei Industry Co.Ltd., який є постачальником комплектуючих на збиральні лінії усіх японських заводів з випуску машин.
 

2. CTR - це південно-корейська компанія. Її комплектуючі мають оптимальне співвідношення ціни та якості. Також варто відзначити, що на стійки стабілізатора цього виробника підробок зустрічається дуже мало, тому знайти оригінал не складатиме великих труднощів.
 

 
3. Lemforder - досить популярний німецький виробник. Його продукція характеризується якістю і надійністю. Ключовий недолік - висока вартість.
 

4. Moog - компанія із США. Це - один з найкрупніших виробників запчастин в Америці. Такі заводи з випуску авто, як GE та Ford, застосовують у якості комплектуючих запчастини даного бренду через їхню високу надійність і якість. Належить до преміального цінового сегменту ринку.
 

5. Swag - це відомий німецький бренд. Якість його продукції на впевненому середньому рівні, але й ціна на неї - відповідна. Виробник невтомно розширює асортимент. Беручи до уваги невелику вартість та непогану якість, можна стверджувати, що стійки стабілізатора цього бренду гідні своєї ціни.
Даний рейтинг допоможе вибрати стійки стабілізатора ("кісточки"), які ідеально підійдуть для вас. На нашому сайті Drossel.ua представлено великий вибір таких запчастин і зручний підбір по авто.

Швидко підібрати все необхідне для ремонту підвіски можна клікнувши за цим посиланням:
Якщо залишилися питання або потрібна консультація, телефонуйте, менеджери допоможуть вам з підбором.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста