Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Захисний комплект для амортизатора: рекомендації по вибору

04.08.2020
Захисний комплект амортизатора - це конструктивний елемент підвіски автомобіля, який належить до неметалевих пружних частин ходової транспортного засобу і служить для довготривалого захисту рухомих елементів амортизатора.
 

Комплект захисту автомобільного амортизатора виготовлений із еластичних матеріалів, які демонструють високу стійкість до температурних, механічних і хімічних впливів, а також мають досить солідний експлуатаційний термін.

Комплект захисту амортизатора складається з:

1. Спеціального гофрованого пильника. Такі деталі виготовлено із пластику, гуми або композитного матеріалу. Їх задача полягає у надійному захисті поверхні поршневого штока амортизатора та сальника ущільнювального вузла.
2. Відбійника або буфера стиснення. Ці елементи виготовляють із пружного, стійкого до стиску й розтягування поліуретану або піни. Вони призначені для ефективного захисту поршневого штока і клапанної системи амортизатора.
До типових особливостей захисного комплекту амортизатора відносяться:
  • висока механічна стійкість на стиск;
  • стійкість до інтенсивних безперервних навантажень;
  • термостійкість у широкому діапазоні (у середньому від -55°С до +125°С);
  • стійкість до впливу лугів та кислот;
  • висока оливо- і бензостійкість.
Працездатність та термін служби амортизатора багато у чому залежить від стану його клапанної системи і зносу штока. Якщо під час експлуатації автомобіля шток амортизатора не захищений і постійно піддається негативному впливу ззовні (пил, бруд, волога та інше), то амортизатор може незабаром вийти із ладу та перестати виконувати свої функції. Щоб уникнути цього, на амортизатори потрібно встановлювати спеціальні пильники і відбійники - комплекти захисту автомобільного амортизатора.

 
Пильники та відбійники, як і будь-яка запчастина автомобіля, вимагають регулярної діагностики на предмет їх технічного стану та при необхідності своєчасної заміни. Наполегливо рекомендується міняти відбійники і пильники на нові комплекти захисту амортизатора під час кожної заміни самого амортизатора. Якщо цього не робити, амортизатори, швидше за все, передчасно вийдуть з ладу.

Швидко підібрати все необхідне для заміни амортизаторів ви можете, клікнувши за цим посилання:
Щоб позбавити себе від витрат на ремонт авто, не варто нехтувати проведенням регулярного ТО, за можливостю перевіряти стан усіх вузлів автомобільної підвіски, у тому числі пильників та відбійників амортизаторів. Якщо вам необхідно вибрати і замінити захисний комплект амортизатора, скористайтеся зручним підбором на нашому сайті Drossel. Залишилися питання чи потрібна допомога у виборі? Телефонуйте, менеджери нададуть вам вичерпну консультацію.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста