Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Лаунч для діагностики авто: який краще вибрати?

20.07.2023
Сучасні автомобілі стають все більш складними та оснащені різними електронними системами, які забезпечують підвищений комфорт, безпеку та ефективність. Однак коли виникають проблеми з автомобілем, діагностика може стати складним завданням. У цьому випадку обладнання для діагностики авто стає незамінним інструментом для сучасного автомеханіка або автолюбителя. Одним із найбільш популярних виробників такого обладнання є компанія Launch Tech Co., Ltd., що пропонує різні варіанти сканерів та діагностичних інструментів. У цій статті ми розглянемо, який лаунч для діагностики авто стане найкращим варіантом.


 

ТОП-5 найкращих лаунчів для авто


1 місце. Автомобільний сканер Launch Creader Professional CRP-239


Даний сканер дозволяє проводити діагностику електронних систем керування автомобілів азіатських, американських та європейських виробників. Сенсорний екран Creader Professional CRP-239 від Launch має розмір 5 дюймів, а його батарея має потужність 4000 мАг. Вбудована пам'ять складає 8 Гб.
 
Якщо вам потрібна діагностика основних блоків керування автомобілем, таких як АКПП, двигун, ABS та SRS, то автомобільний сканер Creader Professional CRP-239 буде ідеальним варіантом. Пристрій сумісний із 56 марками автомобілів.
 
Сканер цієї моделі підтримує діагностику всіх машин з 1996 року, у яких застосовується протокол передачі даних OBDII, а також є діагностичний роз'єм OBDII на 16 контактів у салоні автомобіля.


 

2 місце. Автомобільний мультимарочний сканер Launch X-431 PRO+ (Android 6.0)


Лаунч для діагностики авто на андроїд Launch X-431 PRO+ є автомобільним сканером мультимарочного використання, розроблений із застосуванням передових технологій в області телематики. Цей пристрій підтримує понад 110 програм, що дозволяє охопити практично весь український ринок автотранспорту та забезпечує високоякісну діагностику. Авто сканер працює на операційній системі Android 6.0.
 
Серед особливостей автосканера Launch X-431 PRO+ варто відзначити таке:
  • збільшений кольоровий восьмидюймовий екран з роздільною здатністю 1280х800 пікселів, який забезпечує сенсорне керування;
  • процесор з чотирма ядрами та частотою 1 гігагерц забезпечує високу продуктивність;
  • компактний планшетний дизайн, що полегшує використання;
  • використання нового покоління діагностичного адаптера – DBScar II.
Також варто відзначити, що цей сканер підтримує карти пам'яті microSD об'ємом до 64 Гб, а його автономність значно покращена завдяки батареї ємністю 4290 мАг. Пристрій також оснащений модулями Wi-Fi, GPS та GSM. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 Гб, а оперативної – 1 Гб.


 

3 місце. Автомобільний сканер Launch Creader CR601


Основна мета автомобільного сканера Launch CR601 – швидка та точна діагностика транспортних засобів. Цей автомобільний сканер має оновлений дизайн і легку конструкцію, що робить його використання зручним. Він оснащений повним набором функцій OBDII/EOBD для діагностики.
 
Серед характеристик автосканера Launch CR601 варто відзначити:
  • сумісність із безліччю стандартів (ISO9141-2, ISO14230-4, SAEJ1850, ISO15765-4);
  • кольоровий 2,8-дюймовий екран для графічного відображення інформації;
  • підтримка десяти тестових режимів OBD II;
  • роз'єм з унікальною захисною конструкцією, що запобігає пошкодженню.
Сканер автомобільний Launch CR601 забезпечує високу ефективність роботи завдяки простому та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу з іконками. Також можливий запис та відтворення отриманої інформації. Прилад підтримує кілька мов, а також містить довідники з DTC (кодів помилок).


 

4 місце. Автомобільний сканер Launch Creader Professional CRP-123


Launch CRP-123 – це портативний автосканер, який підтримує діагностику електронних систем керування європейських, американських та азіатських транспортних засобів. Цей автомобільний діагностичний сканер має 4-дюймовий екран, який виводить інформацію у графічному форматі. Крім того, в ньому встановлений акумулятор ємністю 150 мАг.
 
Авто сканер лаунч дозволяє зчитувати та видаляти коди несправностей транспортних засобів (всі функції OBDII з 1996 року). За допомогою цього пристрою можна отримати повний доступ до блоків керування автомобіля, таких як двигун (ENG), подушка безпеки (SRS), антиблокувальна система (ABS), а також трансмісія (TCM).


 

5 місце. Автомобільний сканер Launch Creader CR301


Автомобільний сканер Launch CR301 пропонує основні функції діагностики. Можливе зчитування та очищення кодів несправностей. Прилад підтримує усі 10 тестових режимів OBDII. Його компактні розміри значно полегшують використання. Оснащений повнокольоровим TFT-дисплеєм із діагоналлю 1.7 дюйма. Унікальна запатентована система зчитування I/M ключа доступна одним клацанням.
 
Цей сканер також надає можливість читання даних у режимі реального часу. Він використовує покращений OBDІІ останнього покоління. Вбудований довідник кодів помилок полегшує роботу з приладом. Інтерфейс сканера доступний російською мовою.
 

 

Висновок


Вибір обладнання для діагностики авто Launch залежить від ваших потреб, досвіду та бюджету. Ознайомтеся з різними моделями, проведіть порівняльний аналіз та обов'язково враховуйте відгуки користувачів. Вибравши відповідний лаунч для діагностики авто, ви отримаєте універсальний інструмент, який допоможе швидко та точно виявляти проблеми та обслуговувати вашу машину на високому рівні.


 
Купити лаунч для діагностики за вигідною ціною можна в інтернет-магазині Drossel. Доставка здійснюється по всій Україні. Не забувайте ділитися своєю думкою про отриманий товар.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста