Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Найкращий очищувач салону авто: ТОП-5 універсальних очищувачів

28.07.2021
Якщо своєчасно не здійснювати догляд за салоном автомобіля, то з багаторічними забрудненнями не зможе впоратися навіть хімчистка. Наш інтернет-магазин Drossel.ua пропонує широкий асортимент засобів для чищення салону авто. Керуючись думкою експертів і численними відгуками наших покупців, ми склали рейтинг найкращих універсальних очищувачів.
 

5 найкращих універсальних очищувачів салону авто

 
1 місце. Універсальний гель-очищувач салону Adam's Polishes All Purpose Interior Cleaning Gel

 
Очищувач у вигляді гелю відрізняється високою ефективністю. Густа формула дозволяє уникнути активного стікання засобу в процесі очищення. Adam's Polishes All Purpose Interior Cleaning Gel забезпечує ефективне видалення стійких забруднень, сажі, пилу. Його можна використовувати для очищення оббивки салону, килимового покриття, панелей з приладами, пластикових, шкіряних, дерев'яних, вінілових поверхонь. Засіб застосовується просто, бо не вимагає змивання.


2 місце. Очищувач салону Sonax Xtreme Auto Innen Reiniger 221241


Даний засіб - спеціальна розробка, яка призначена для гігієнічної чистоти в салоні автомобіля. Засіб видаляє глибокі забруднення, які в'їдаються в поверхню. Обробці можна піддавати сидіння, внутрішню обтяжку стелі. Плями видаляються ефективно, без вчинення шкоди поверхні. Крім цього, Sonax Xtreme Auto Innen Reiniger 221241 справляється з нейтралізацією запаху тютюну, що в’ївся, слідів тварин та інших неприємних запахів.



 

3 місце. Універсальний очищувач інтер'єру авто Adam's Polishes Interior Detailer (з антимікробним захистом Microban)


Універсальний засіб на водній основі Interior Detailer від фірми-виробника Адамс розроблено для швидкого очищення та захисту деталей інтер'єру авто. Унікальна технологія Microban, яка була застосована при виготовленні даного очищувача, забезпечує тривалий захист обробленої поверхні від бактерій, пригнічуючи їх ріст. УФ-блокатори, що входять до складу даного засобу, запобігають вигоранню предметів інтер'єру авто. Засіб відрізняється простим застосуванням. Містить нейтралізатори запаху та має приємний аромат (варіанти: огірок / алое, евкаліпт / м'ята, кедр, солодкий мигдаль, квітка Sweet Pea).


 


4 місце. Універсальний очищувач Meguiar's G9624 All Purpose Cleaner

 
Очищувач Meguiar's G9624 All Purpose Cleaner створено спеціально для того, щоб видаляти стійкі забруднення, які глибоко в'їдаються, і жирні плями. Застосовується препарат як для кузова, так і для салону автомобіля. Очищувач від Meguiar's достатньо безпечний, ефективний і швидкий. Легко справляється з очищенням колісних ніш, деталей з вінілу, килимків, оббивки, гумових, хромованих та інших поверхонь.

 

5 місце. Пінний очищувач для оббивки сидінь та килимових покриттів салону авто K2 Tapis K207M1 (750мл)

 
Даний продукт забезпечує швидке та ефективне видалення різних видів забруднень. Він здатний усунути стійкі плями, проникаючи углиб структури тканини та видаляючи забруднення зсередини. Пінний очисник має приємний аромат. Він не містить барвників, тому універсально підходить для чищення тканинної оббивки будь-якого кольору.


 
Сподіваємося, що даний рейтинг допоможе визначитися з вибором кращого засобу для чищення салону вашого авто. Якщо ви хочете дізнатися більше про автокосметику і підібрати ідеальний склад, рекомендуємо звернутися до наших менеджерів за телефонами.


Читати інші статьи...

Відгуки

12:16:44 29.07.2023

Оцінка 5
Добрый день! Чем можно вывести старые пятна из ткани салона?
Розкрити
Відповісти
Drossel

12:50:03 31.07.2023

Добрий день, Олександре. Рекомендуємо вам гель очисник від преміального бренду Adam's Polishes, а саме Adam's Polishes All Purpose Interior Cleaning Gel, який ідеально впорається з вашими потребами.
Розкрити

05:30:23 17.09.2022

Оцінка 5
Добрый день,подскажите чем лучше чистить салон Ниссан Тиида,салон черный,потолок светлый. Спасибо.
Розкрити
Відповісти
Drossel

16:01:13 25.09.2022

Доброго дня, Денисе. Рекомендуємо звернути увагу на очисники від Adam’s Polishes, цей бренд добре себе зарекомендував і за результатами буде одним із найкращих варіантів.
Розкрити

15:37:52 24.08.2021

Оцінка 5
Що порадите для салону з шкірзамінника та мякого пластику, але щоб засіб не залишав свого запаху, оскільки в машині приємний свій "запах нового авто"? Дякую!
Розкрити
Відповісти
Drossel

16:00:07 25.08.2021

Денисе. У вашому випадку рекомендуємо звернути увагу на засіб Adam's Polishes.
Розкрити

08:08:43 08.08.2021

Оцінка 5
Нужно очистить пятна пепси на потолке шевроле лачетти. Что вы посоветуете? Пятнам один год.
Розкрити
Відповісти
Drossel

09:38:49 08.08.2021

Добрий день, рекомендуємо звернути увагу на потужний очищувач шкіри і салону авто Adam's Polishes Leather & Interior Cleaner. Відмінно підійде для даних цілей.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста