Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Кращі очищувачі шкіри автомобіля. Свіжий рейтинг

21.07.2021
Ефективність догляду за шкіряною оббивкою салону автомобіля залежить від великої кількості різноманітних факторів. В першу чергу на якість прибирання впливає вибір спеціальної косметики. Сучасні очищувальні засоби для шкіри авто дозволяють позбутися практично будь-яких, навіть застарілих плям і тих, які важко видалити, на поверхні натуральної шкіри чи шкірозамінника. Ми склали рейтинг найкращих засобів, за допомогою яких очищення шкіряного салону стане простим і ефективним.
 

5 найкращих очисників шкіри автомобіля

 

1 місце. Потужний очищувач шкіри і салону авто Adam's Polishes Leather & Interior Cleaner

 
Засіб забезпечує делікатне видалення навіть найстійкіших забруднень. Цей очищувач не містить барвників і агресивних речовин, підходить для обробки деталей інтер'єру авто, виконаних зі шкіри, вінілу, текстурованого пластика. Зберігає колір поверхні, надає їй доглянутого виду. Перевагою Adam's Polishes Leather & Interior Cleaner є його просте застосування, яке не вимагає змивання.
 
 

2 місце. Засіб для безпечного очищення, зволоження та захисту шкіряних поверхонь Angelwax Heaven for Leather ANG50252

 
Angelwax Heaven for Leather ANG50252 – засіб для безпечного очищення, зволоження та захисту шкіряних поверхонь. У його складі відсутні оливи і розчинники, що забезпечує максимальну безпеку та ефективність використання. Також даний продукт відрізняється стійкістю до ультрафіолетових променів та вологи. Після обробки надає поверхні приємного запаху «нової шкіри».

 

3 місце. Очищувач шкіри і вінілу Meguiar's G185 GoldClass Leather & Vinyl Cleaner

 
Використовуючи цей очищувач, можна безпечно видалити бруд і важкі забруднення зі шкіряної або вінілової поверхні. Meguiar's G185 GoldClass Leather & Vinyl Cleaner ефективний і простий у використанні. Для досягнення максимального результату, перед нанесенням продукту слід охолодити область для оброблення.

 

4 місце. Очищувач шкіряних поверхонь автомобіля Tenzi ProDetailing Leather Cleaner

 
Високоякісний професійний очищувач Tenzi ProDetailing Leather Cleaner можна використовувати для всіх видів натуральної та штучної шкіри (крім нубуку та замші). Засіб забезпечує ефективне видалення застарілих забруднень. Дбайливо і без пошкодження очищає шкіряні вироби.


 

5 місце. Потужний очищувач шкіри, замші, алькантари Polytop Lederreiniger Spray

 
Lederreiniger Spray від компанії-виробника Політоп є потужним засобом для очищення виробів з натуральної та штучної шкіри, замші або алькантари. Формула даного продукту гарантує дбайливе та ефективне видалення навіть стійких забруднень. Очищувач Polytop не сушить шкіру, зберігає її еластичність. Не залишає плям та розводів.


 
Якщо ви прагнете зберігати зовнішній вигляд шкіряного салону в хорошому стані, сміливо обирайте очищувачі, які представлені в асортименті нашого інтернет-магазину Drossel.ua. При виборі того чи іншого очищувача наші експерти рекомендують купувати два спеціальні засоби - безпосередньо очищувач (для безпечного видалення забруднень з шкіряних поверхонь) і кондиціонер / молочко / крем (для дбайливого догляду за шкіряними елементами салону). Рекомендуємо прочитати також «Догляд за шкірою автомобіля. ТОП-5 найкращих засобів».
 
Хочете дізнатися більше про автокосметику і підібрати ідеальний засіб? Тоді звертайтеся до менеджерів нашого інтернет-магазину Drossel.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста