Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 популярних автомобільних ароматизаторів (освіжувачів)

22.07.2020
У наші дні свіже повітря - це "штучний товар", а в умовах великого міста тим паче. Вкрай рідко вдається вловити своїми легенями який-небудь приємний та природний аромат, тому в нескінченному автомобільному потоці освіжувач повітря у машину буде більш ніж доречним. Далі ви дізнаєтесь про п'ять найкращих ароматизаторів, які наповнять ваш салон привабливими запахами.

1. Нейтралізатор запахів у салоні авто Adam's Polishes Odor Neutralizer
 
Даний засіб не маскує, а швидко та ефективно нейтралізує неприємні запахи, які з часом накопичуються в автомобільному салоні. Є кілька варіантів приємних і ненав'язливих ароматів: класичний свіжий аромат, ананас / орхідея, яблуко / кориця, чиста бавовна. Обирайте на свій смак! 


Ароматизатору / освіжувачу повітря в салоні авто Master's line Air Refresher під силу швидка нейтралізація досить неприємних запахів. Він залишає після себе приємний аромат і знижує ймовірність повернення відштовхуючих запахів. До замовлення доступні такі аромати: ваніль, мохіто, полуниця-яблуко, чорний лід, bubble gum.
 
 
3. Ароматизатор / освіжувач повітря в салоні авто Nowax X Spray
 
Головна особливість цього засобу – велика кількість ароматів на будь-який смак. Тому кожен автомобіліст обов'язково знайде щось підхоже для себе. Відзначимо, що Nowax X Spray не залишає плям на поверхнях. Підходить для використання як в автомобільному салоні, так і в квартирі або офісі.
 
 
4. Ароматизатор / освіжувач повітря в салоні автомобіля Shell Little Joe
 
Оригінальна форма цього ароматизатора робить його цікавою та корисною знахідкою для кожного автовласника. Shell Little Joe виготовлений з високоякісного полімеру за унікальною технологією. Аромат інтегрований у сам пластик, що підвищує ефективність даного виробу. Він ефективно усуває та заглушує неприємні запахи гуми, пластику, тютюнового диму та ін.

5. Підвісний дерев'яний ароматизатор / освіжувач повітря в салоні авто K2 Evos
 
Підвісний ароматизатор K2 Evos виготовляється з натурального дерева і має невелику вагу – лише 4 грами. Завдяки своїй компактності він не заважає огляду водія під час їзди. За бажанням K2 Evos можна використовувати в домашніх умовах. Він у найкоротші терміни усуває неприємні запахи та наповнює салон делікатним ароматом, який ви самі оберете при замовлені.
 
 
Купити якісний ароматизатор в машину та іншу автокосметику за оптимальною ціною можна в інтернет-магазині Drossel.ua. Відгуки, що залишені на сайті - актуальні, доставка продукції можлива у будь-який регіон України, а при виникненні труднощів у виборі ви завжди можете звернутись за допомогою до наших менеджерів.


Читати інші статьи...

Відгуки

07:49:34 24.07.2020

Оцінка 5
Я хочу замрвити аромптизатор Піна Колада
Розкрити
Відповісти
Drossel

15:01:08 24.07.2020

Юрій, ви можете замовити ароматизатор / освіжувач `Піна Колада` Chemical Guys New Pina Colada Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator на сайті або зателефонувавши нам по одному з номерів телефону.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста