Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Глейзи: призначення, особливості нанесення

20.07.2018
Автолюбителі, які захоплюються детейлінгом, напевно чули про глейзи. Але мало хто знає що це таке і як правильно використовувати цей засіб. Найчастіше продукт плутають з поліролями, силантами і воском. Ми спробували розібратися в призначенні глейза, його відмінності від інших засобів і особливості використання.
 

Що таке глейз?

 
Глейз являє собою мікроабразивний засіб, до якого можуть входити полімерні, пом'якшувальні компоненти, каолінова глина та інші речовини. Склад підбирається таким чином, щоб максимально підкреслити особливості забарвлення автомобіля. Саме надання глибокого блиску і є основним призначенням глейзу. Продукт заповнює мікроскопічні пошкодження ЛФП, тому світло відбивається більш рівномірно і симетрично, надаючи автомобілю глибоке сяйво.
 
Відмінності глейзу від інших засобів для ЛФП
 
Дія глейзу найбільш схожа з поліролями. Однак, останні усувають не тільки дрібні пошкодження на лаку, але і досить складні. Глейзи ж здатні усунути насічку тільки при машинному нанесенні.
 
Якщо Ви хочете замінити глейзом силант або віск, то пам'ятайте про те, що глейз не виконує захисних функцій. Так, Ви досягнете глибокого і красивого блиску, але ефект зникне після першої ж мийки або дощу, а лакофарбове покриття буде вразливим до впливу зовнішніх факторів.
 

Особливості нанесення засобу
 
При нанесенні глейзу з використанням аплікатора (ручним способом), Ви досягнете тільки необхідного блиску. Нанесення полірувальною машинкою дозволяє прибирати дрібні недоліки і значно скорочує час обробки. Розполіровувати продукт слід через 10-15 хвилин після нанесення, так як повинен пройти процес полімеризації складу. Після засобу рекомендуємо нанести силант та віск. Такий «американський пиріг» буде захищати ЛФП протягом мінімум 3 місяців.
 
Використання глейзу дозволяє домогтися глибини відтінку лаку. Після обробки таким складом автомобіль буде виглядати розкішно. Головне пам'ятайте, що для закріплення такого результату краще скористатися додатковим продуктом (силантом, воском).



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста