Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих поліролей для кузова

04.07.2018
Вибрати поліроль для улюбленого автомобіля дуже складно, адже хочеться максимально захистити ЛФП від негативних впливів і не виконати при цьому дірку в сімейному бюджеті. Ми підібрали для вас ТОП-5 ефективних поліролей, які найбільш популярні серед українських автомобілістів.
 
1. Глейз для надання глибокого блиску ЛФП, хрому та склу Adam's Polishes Brilliant Glaze
 
Преміальний глейз від американської компанії Adam's може використовуватися для обробки кузова, деталей із хрому, скла. Надає поверхні яскравий блиск, глибокий та чіткий колір. Маскує дрібні подряпини й дефекти. Тривалість ефекту - до 2 тижнів! 
 
 
Поліроль Turtle Wax Color Magic Extra Fill стане ідеальним помічником для регулярного догляду за кузовом. Вона легко видаляє бруд, що в'ївся, усуває дрібні дефекти та відновлює насиченість кольору. Даний продукт простий у використанні та забезпечує захист на тривалий час.

 
3. Кольоровий восковий поліроль з олівцем Sonax Polish & Wax Color NanoPro
 
Восковий поліроль від Sonax надає ЛФП глибокий блиск, а також проявляє водовідштовхувальні властивості, згладжує нерівності різної глибини. Цей засіб випускається в декількох відтінках, тому ви зможете легко підібрати потрібний колір. Склад легко наноситься на ЛФП за допомогою губки і мікрофібри. Кольоровий поліроль ідеально поєднує в собі ефективність і прийнятну ціну.

 
4. Кольорова воскова поліроль K2 Color Max K025BI / K025NI
 
Дана поліроль містить віск карнауби та комплекс полімерів, завдяки чому вона гарантує високу ефективність. Засіб дозволяє швидко відполірувати лакофарбове покриття, надаючи поверхні глянцевого блиску та гладкості.


 
 
Кольоровий поліроль Doctor Wax – засіб, який містить в собі пігменти основного тону фарби. Вони проникають у мікроскопічні тріщини поверхні, заповнюючи собою сколи, подряпини та інші пошкодження. В результаті відновлюється колір поверхні та покращується її зовнішній вигляд. Серед діючих компонентів тут також є віск карнауба і поліфлон. Широка палітра кольорів дозволить кожному автомобілісту знайти для своєї машини найбільш підхожий варіант. Серед представлених кольорів: бежевий, білий, зелений, червоний, сірий, синій, темно-червоний, темно-синій, чорний.
 
 
Хочете забезпечити максимальний захист вашого автомобіля? Рекомендуємо скористатися методом «Восковий пиріг». Цей спосіб обробки ЛФП вважається класичним і передбачає нанесення трьох засобів в кілька етапів:
  1. спершу наноситься глейз або поліроль для заповнення дрібних подряпин, а також надання глибокого блиску;
  2. наступним етапом наноситься силант, який захищає кузов від пташиного посліду, бітуму, деревної смоли;
  3. заключним шаром наноситься віск для додання додаткового захисту і продовження терміну служби попередніх покриттів.
Відзначимо, що всі засоби наносяться на попередньо очищене і знежирене ЛФП.
 
Вибираючи поліроль, звертайте увагу не тільки на вартість, скільки на термін дії та ефективність. Дорожчі склади нададуть найкращий ефект і не змиються першим же дощем.



Читати інші статьи...

Відгуки

09:16:04 04.08.2021

Оцінка 5
Сколько держится ?
Розкрити
Відповісти
Drossel

16:31:06 04.08.2021

Добрий день. Якщо вас цікавить перша позиція в цьому ТОПі - Adam's Polishes Brilliant Glaze, то він тримається до 2 тижнів.
Розкрити

01:19:59 19.07.2021

Оцінка 5
Воск супер
Розкрити
Відповісти

13:53:30 12.07.2018

Оцінка 5
Я лично для себя выбрал бы на первое место Sonax. Для тех у кого есть мелкая паутинка на кузове он отлично её подкрашивает и при этом дает эффект новой машины. Легкий в нанесении и не плохо держится на кузове. Советую.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста