Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Використання перехідних рамок

15.07.2015
Перехідні рамки  один з найпопулярніших і затребуваних товарів сучасного авторинку. Фірми-виробники перехідних рамок для головних пристроїв пропонують величезний спектр продукції з різною текстурою, розмірами і типом. Так Ви можете купити універсальну перехідну рамку (яка призначена для більшості автомобілів) або перехідну рамку, виготовлену під конкретну модель авто. У даній статті ми докладно розглянемо умови, види і цілі використання перехідних рамок, тим самим відповімо на найголовніше питання: «навіщо потрібні перехідні рамки?».
 
Причинами покупки перехідної рамки для установки універсальної магнітоли можуть виступати різні фактори, основні з них  це економія і поліпшення якості звуку. У першому випадку клієнт купує перехідну рамку для установки універсального головного пристрою замість штатної магнітоли, яка значно відрізняється в ціні, тим самим він заощаджує свої витрати. У другому випадку покупця не влаштовує якість заводської магнітоли і, для установки  моделі універсального головного пристрою, що сподобався йому, він купує перехідну рамку. Дійсно, перехідні рамки відкривають для автовласників більше можливостей і, що головне, надають вибір! Якщо, наприклад, у Вашому автомобілі встановлена заводська магнітола, яка не оснащена потрібним Вам модулем (WI-Fi або GPS) або Вас не влаштовує якість звучання, є відмінне рішення  купити універсальну автомагнітолу + перехідну рамку і встановити її в своє авто! Будь-яка магнітола спільно з перехідною рамкою буде виглядати, як штатна, тому що виробники перехідних рамок враховують всі особливості кожного автомобіля і виготовляють продукцію, що ідеально поєднується з інтер'єром автомобілів. Виберіть будь-яку перехідну рамку на нашому сайті і подивіться, текстура і дизайн в точності збігається з інтер'єром автомобіля!
 
Повернемося до економії. Ви  власник автомобіля. Кожен автодевайс в нинішній час коштує недешево. Відсутність магнітоли в автомобілі можна порівняти з відсутністю Інтернету при наявності комп'ютера — відчувається «неповнофункціональність». Так і є, автомагнітола — це цілий мультимедійно-навігаційний комплекс, який полегшує і прикрашає будь-яку дорожню подорож. Їдете на роботу  у Вас завжди під рукою навігатор, улюблена музика для ранкового настрою і доступ в Інтернет. Зібралися в подорож  різні відеоролики, кліпи і знову-таки музика розважать Вас і Ваших пасажирів в дорозі і Ви не помітите, як будете вже на місці. Але що робити, якщо штатна магнітола (готове рішення для установки в конкретний автомобіль) не влаштовує Вас у грошовому плані? Тоді на допомогу приходять головні герої нашої статті  перехідні рамки! Адже універсальні автомагнітоли коштують набагато дешевше, ніж штатні пристрої, тому Ви можете сміливо вибирати собі будь-яку автомагнітолу + підходящу для Вашого автомобіля перехідну рамку, і встановлювати даний комплект в Ваш автомобіль!

Кольорові характеристики перехідних рамок найрізноманітніші  від стандартного чорного до оригінального кольору «горіх». Встановивши автомагнітолу з перехідною рамкою, Ви особисто переконаєтеся в 100% відповідності рамки інтер'єру автомобіля.
 
Ще одним фактором вибору перехідної рамки є безпека. Автовласники, які встановлюють універсальні автомагнітоли разом з перехідними рамками, менш схильні до небезпеки крадіжки, ніж володарі штатних головних пристроїв. Витягнути необхідний предмет з перехідною рамки  справа досить-таки непроста. Тому перехідна рамка  ще один плюс на користь безпеки Вашого автомобіля.
 
Матеріал, з якого виготовляються перехідні рамки  дуже якісний пластик з лакофарбовим покриттям, яке захищає перехідну рамку від подряпин і інших пошкоджень. Установка перехідних рамок в автомобілі проходить ідеально  після її закінчення Ви не знайдете ніяких зазорів, тріщин або отворів. Будь-яка перехідна рамка  ідеальний варіант для безпроблемної установки універсальної автомагнітоли в Вашому автомобілі!
 
Також за допомогою такого, на перший погляд, простого і звичайного автодевайса як перехідна рамка можна істотно змінити акустичну систему у Вашому автомобілі. Заводські штатні магнітоли завжди «заточені» під свої стандарти, дешеві автомагнітоли не нададуть Вам можливості домогтися потужного, яскравого і чіткого звуку. Що ж, тоді є інший, найкращий, вигідний і практичний вихід  купити перехідну рамку і встановити дорогу інноваційну магнітолу з усіма необхідними Вам модулями і характеристиками! Результат - нове «музичне» життя Вашого авто і найвища насолода!
 
Купити перехідні рамки для різних марок і моделей автомобілів (Alfa Romeo, Audi, BMW, Buick, Brilliance, BYD, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Geely, GMC, Great Wall, Haima, Holden, Honda, Hummer, Hyundai, Isuzu, JAC, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercury, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Perodua / Proton, Peugeot, Plymouth , Pontiac, Porsche, Range Rover, Renault, Saturn, Scion, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Vortex) Ви можете в нашому інтернет-магазині! Ми продаємо автотовари за самою вигідною ціною інтернет-простору і доставляємо їх кур'єрськими службами в будь-які точки України!



Читати інші статьи...

Відгуки

14:16:08 21.04.2023

Оцінка 5
Переходные рамки - отличное качество и разнообразие выбора для любого автомобиля.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста