Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Кращі автошампуні для ручного миття. Свіжий рейтинг

11.06.2020
Яскраві промені літнього сонця, зустрівшись із чистою поверхнею автомобіля, утворюють неперевершений блиск, тому для досягнення такого ефекту доглядати за машиною необхідно з особливою ретельністю. Однак деякі автовласники не схильні довіряти свою «ластівку» (а зокрема її миття) у чужі руки і вважають за краще займатись облагороджуванням кузову самостійно. Сьогодні ми пропонуємо актуальний рейтинг кращих шампунів для ручного миття, завдяки яким ваше авто зможе засяяти по-новому.
 

1. Adam's Polishes Ultra Foam Shampoo


1 місце завоював преміальний суперконцентрований шампунь з нейтральним pH. Його можна використовувати для мийки будь-яких поверхонь авто: ЛФП, стекол, пластика, фар, необробленого алюмінію, матових покриттів тощо. Цей шампунь не сушить гуму та пластик, має приємний аромат лісових ягід. 
 



2. Meguiar's G177 Ultimate Wash & Wax


Другим у нашому ТОПі йде шампунь з воском та синтетичними полімерами у складі. Такий шампунь не тільки очищує кузов, але й забезпечує його блиск та захист. Може використовуватися з будь-якими миючими засобами і воском. Завдяки високому піноутворенню бруд повністю видаляється з машини.
 
 


3. Adam's Polishes Wash & Wax


Знайшлося місце в трійці ще одному шампуню від американського виробника Адамс. Wash & Wax - це концентрований шампунь з воском, який ефективно видаляє різні забруднення. Надає ЛФП глянсовий блиск, підсилює дію восків та герметиків, нанесених раніше. Має приємний персиковий аромат. 
 
 


4. Gyeon Q2M Bathe+


Наганяє вищеназване тріо концентрований засіб, якому не тільки під силу якісно очистити лакофарбове покриття, а й наділити його потужними гідрофобними властивостями. Після застосування ефект зберігається протягом тривалого часу.
 


5. Nanolex Reactivating Shampoo


Ключова задача останнього героя нашої статті - ретельне миття й подальший захист кузову машини. Склад має поліпшену формулу, завдяки чому виникає хімічний і молекулярний зв'язок із захисним шаром на ЛФП, що дозволяє відновити та підсилити дію раніше нанесених препаратів.
 

Окрім продуктів, що потрапили до нашого ТОП-5, рекомендуємо звернути увагу на новинку – графеновий автошампунь Adam's Polishes Graphene Shampoo. Цей шампунь не тільки ефективно видаляє забруднення, а й містить графен, що забезпечує додатковий захист кузова від негативних факторів навколишнього середовища. Більш того, завдяки використанню унікальної формули термін служби нанесених захисних покриттів (таких як: кераміка, кварц, графен) значно збільшується. Отже, якщо ви хочете забезпечити своїй автівці максимальний захист та продовжити термін служби покриттів, варто придивитися до цього продукту від американського виробника Адамс.


В інтернет-магазині Drossel.ua автомобільні шампуні реалізуються за оптимальною ціною. Крім того, ми організовуємо доставку по всій території країни, а також ви завжди можете звернутися до наших менеджерів, які дадуть відповідь на усі ваші запитання, і прочитати відгуки інших українських автомобілістів на сайті.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста