Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 поліролей для кузову з водовідштовхувальним ефектом

28.05.2020
Лакофарбове покриття автомобіля є достатньо делікатною поверхнею, яка потребує постійного догляду. На сьогоднішній день автомобілістам доступна величезна кількість косметичних засобів, дія яких спрямована на "турботу" про кузов машини.

Ми хочемо виділити 5 препаратів із категорії водовідштовхувальних поліролей (гідрофобів), що дозволяють ефективно очистити ЛФП і залишають після обробки ефектний блиск.
Преміальний детейлінг-спрей надає обробленій поверхні глибину кольору та сяючий блиск. Збільшує термін служби автомобільних восків і захисних покриттів (до 2 додаткових місяців). Використовується для швидкої сушки кузова і коліс після мийки, запобігає появі смуг та розводів. Абсолютно безпечний для фарби, скла, коліс, решіток, оздоблення авто. Має приємний полуничний аромат.
 
  • 2 місце: Спрей-силант з гідрофобним ефектом для обробки екстер'єру автомобіля Gyeon Q2M Wet Coat
Самоочищуючі властивості, гідрофобне покриття і як підсумок - незрівняний зовнішній вигляд екстер'єру транспортного засобу забезпечені після використання універсального спрея-силанту, який йде далі за списком. Крім ЛФП, даний склад підходить для обробки будь-яких зовнішніх елементів (метал, пластик, скло та інше).

 
Ще один продукт від американської компанії Adam's зайняв місце в ТОПі - Graphene Detail Spray. Цей детейлінг-спрей містить графенові керамічні смоли, що утворюють тонку, надміцну захисну оболонку. Забезпечує надійне гідрофобне покриття. Надає обробленій поверхні гладкість, глибину і насиченість кольору, яскравий блиск. Має приємний аромат.
 
 
Даний детейлінг-спрей є гібридним, поєднує в собі властивості поліролі, воску та керамічного покриття. Забезпечить очистку, догляд і захист ЛФП вашого автомобіля за 1 крок. Надасть обробленій поверхні гідрофобні властивості, стійкість до впливу хімічних речовин, блиск та глибокий насичений колір. Має приємний фруктовий аромат.
 

  • 5 місце: Керамічний спрей-силант з гідрофобним ефектом Tenzi ProDetailing P14 Si
Tenzi P14 Si використовують для обробки ЛФП, стекол, деталей з пластика і гуми. Його можна наносити на сухі і вологі поверхні. Спрей-силант надає обробленій поверхні насичений блиск, гідрофобні властивості. Тривалість захисту - до 3 місяців.
 


Якщо вас зацікавив якийсь засіб, що представлений у нашому ТОП-5, оформляйте замовлення на сайті або зв'яжіться з менеджерами інтернет-магазину Drossel.ua. Перед покупкою ви можете ознайомитися з відгуками інших автовласників, а після придбання розраховувати на швидку доставку продукції в будь-яку точку України.



Читати інші статьи...

Відгуки

14:37:35 21.08.2021

Оцінка 5
Указывайте цену
Розкрити
Відповісти
Drossel

14:27:52 30.08.2021

Добрий день, дізнатися ціну ви можете клікнувши по назві поліролі, яка Вам сподобалася
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста