Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 матових поліролей для салону автомобіля

14.05.2020
Матові поліролі - це спеціальні засоби, що служать для полірування, очищення та подальшого захисту пластикових деталей інтер'єру автомобіля. Приладова панель (вона ж торпедо), карти дверей, тунелі КПП і т.д. є "спеціалізацією" даних складів. Сьогодні на ваш вибір ми пропонуємо ТОП-5 препаратів такого типу.

1. Детейлінг-спрей (з матовим ефектом) для догляду за автомобілем Adam's Polishes Matte Detailer (473мл)

Першу позицію заслужено займає детейлінг-спрей від фірми виробника Adam's Polishes. Він легко справляється з пилом, різноманітними забрудненнями та відбитками пальців. Надає обробленій ділянці матового ефекту і має приємний аромат. Також відзначимо, що даний засіб безпечний для всіх видів оздоблення, скла, глянцевих, пластикових, вінілових та алюмінієвих поверхонь.


 

2. Захисний поліроль для пластику з матовим ефектом Sonax ProfiLine Plastic Cleaner Interior 286300

 
Першу позицію заслужено займає професійний засіб німецького виробництва, що призначений для догляду за автомобільним пластиком. Цей унікальний поліроль очистить і захистить оброблену ділянку від пилу та вигорання. Освіжає колір і надає обробленій поверхні приємний матовий ефект.
 

3. Універсальний очищувач інтер'єру авто Adam's Polishes Interior Detailer (з антимікробним захистом Microban)


Adam's Polishes Interior Detailer використовують для обробки поверхонь, з якими водій і пасажири контактують найчастіше: кермо, дверні ручки та панелі, перемикачі, підстаканники, стереосистема, сенсорний екран, приладова панель тощо. Очищувач ефективно видаляє легкі забруднення, пил, масляні плями, відбитки пальців. Надає матовість, не залишає жирних плям й розводів. Захищає від бактерій. Є кілька варіантів аромату: огірок/алое, евкаліпт/м'ята, кедр, солодкий мигдаль, сладкий персик.
 

 

4. Матова поліроль для пластику Sonax Tiefen-Pfleger Seidenmatt 383041 (300мл)


Бронзовий призер - склад, який дозволить очистити приладову панель та інші пластикові елементи інтер'єру. Усуває різні забруднення, надає поверхні матовий блиск і має антистатичну дію. Після обробки жирні сліди відсутні. Залишає після себе у салоні приємний аромат.


5. Поліроль для панелі приладів з матовим ефектом K2 Polo Protectant Mat K413 / K418


Поліроль Polo Protectant Mat K413/K418 від бренду К2 призначена для догляду за приладовою панеллю автомобіля. Даний продукт допоможе відновити початковий матовий вигляд і колір поверхні, що обробляється, підкреслить її текстуру. Також він має антистатичні властивості, які допомагають запобігти надмірному накопиченню пилу. Завдяки вбудованому ультрафіолетовому фільтру поліроль захищає панель приладів від вигорання.


 
В асортименті інтернет-магазину Drossel кожен автомобіліст знайде поліроль, який припаде йому до душі та, що важливо, буде по гаманцю. Покупка на нашому сайті має низку інших переваг, ключовими з яких є вичерпна консультація та швидка доставка в більшість міст України.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста