Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Підбірка найкращих кварцових покриттів для кузова авто

30.05.2019
Кварцове покриття - це свого роду панцир, що захищає кузов автомобіля від різних негативних впливів навколишнього середовища. За показником міцності воно у рази перевершує лакофарбове покриття, тому після нанесення ви забезпечите надійний захист від бруду, реагентів, сильних барвників та механічних пошкоджень.
 
Шар, що утворюється на поверхні, зберігає свої первинні властивості під час мийок, тому набутий після обробки ефект буде досить тривалим. Ми пропонуємо вам ознайомитись з рейтингом товарів, які заслуговують на увагу автовласників, що піклуються про стан ЛФП своєї машини.
 
 
Отже:
  • Беззаперечним лідером сьогоднішнього ТОПу є високоякісне кварцове покриття для ЛФП Gyeon Q2 Mohs Light Box 'Моос'. Воно забезпечує надійний та довготривалий захист лакофарбового покриття, покращує зовнішній вигляд транспортного засобу і перешкоджає старінню фарби. Відзначимо, що при експлуатації авто протягом понад 18 місяців товщина нанесеного засобу зменшується менш ніж на 5%.
  • Унікальне кварцове покриття Gyeon Q2 Can Coat займає другу позицію у нашому рейтингу. Даний засіб, який розроблений відповідно до інноваційної технології, містить у своєму складі діоксид кремнію. Після нанесення оброблена ділянка набуває високої міцності та чудових самоочищувальних характеристик. Покриття допоможе освіжити екстер'єр авто, наділить поверхню гідрофобними властивостями і додасть їй сяючого ефекту на термін до 6 місяців.
  • Універсальне кварцове покриття Soft99 H-7 Glass Coat 33060 займає третю позицію у нашому рейтингу. Даний засіб можна використовувати для обробки будь-яких поверхонь (автомобіля, морського транспорту, рекламних вивісок, торгових автоматів та ін.). Він захищає від шкідливого впливу природних реагентів та ультрафіолету, запобігає появі корозії. Надає обробленій поверхні глибокий скляний блиск та наділяє її гідрофобними властивостями.
  • Наш рейтинг був би неповним без згадки про Tenzi ProDetailing Q10 Flexi. Це кварцове покриття відрізняється покращеною формулою та стійкістю до різноманітних пошкоджень. Воно забезпечує надійний захист ЛФП від негативного впливу ультрафіолетових променів, вологи, солі та перепадів температури.
  • Закриває ТОП-5 захисне кварцове покриття Tenzi ProDetailing Q7 Crystal KIT. Спеціальні наночастинки, що входять до його складу, забезпечують максимальну стійкість засобу до зовнішніх факторів. Він відмінно справляється навіть з такими складними забрудненнями, як бітум. Надає обробленій поверхні високі гідрофобні властивості та насичений колір, кришталевий блиск.

Якщо ваш транспортний засіб потребує подібної обробки, то зверніть увагу на асортимент інтернет-магазину Drossel.ua. Якість продукції та оптимальна ціна - дві невід'ємні складові вдалої покупки, саме на це може розраховувати автомобіліст, звернувшись до нас.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста