Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 керамічних покриттів. Усе найкраще для вашого автомобіля

22.05.2019
Сьогодні у сфері детейлінгу керамічне покриття займає одну з провідних позицій. Після використання засобів даного типу забезпечується довготривалий захист кузова від впливу агресивних зовнішніх факторів, оскільки керамічне покриття утворює надійний зв'язок з ЛФП машини і не стирається навіть під час мийки. Ми поставили своєю задачею познайомити автовласників з топовими представниками цієї групи автокосметики, які пропонує асортимент нашого сайту.
  • На першому місці нашого рейтингу знаходиться графеновий детейлінг-спрей для догляду за автомобілем Adam's Polishes Graphene Detail Spray. Даний продукт містить керамічні смоли, завдяки яким на обробленій поверхні утворюється міцний захисний шар. Даний продукт від бренду Адамс Полішес надає ЛФП гладкість, насиченість та глибину кольору, має гідрофобні властивості, а також приємний аромат.
  • На другому місці нашого ТОПу розмістилося високоякісне керамічне покриття для ЛФП Meguiar's M788 Deep Crystal Ceramic Paint Coating. Воно забезпечує тривалий захист кузова від зовнішніх факторів та ефективно відштовхує вологу. Даний продукт від Мегваєрс добре витримує різні погодні умови, УФ-промені та фізичні впливи.
  • Графенове керамічне покриття ZviZZer Graphene Paint Ceramic Coat є дуже міцним, завдяки чому гарантований надійний та довговічний захист ЛФП. Даний продукт від виробника ЗвіЗЗер надає поверхні гідрофобних властивостей та підвищеної стійкості до механічних впливів.
  • Detailer Ceramic Coating – високоефективне керамічне покриття, що гарантує бездоганний вигляд кузова та дисків автомобіля, підвищує показники твердості ЛФП до 9Н. Надає обробленій поверхні насичений колір та дзеркальний блиск. Крім того, з ним транспортний засіб починає набагато менше забруднюватися.
  • Закриває наш ТОП-5 набір Nanolex Si3D SET 50 NXSi3DB02, який допоможе виконати професійну підготовку поверхні до експлуатації керамічних захисних покриттів. До нього входить засіб Nanolex Si3D (50 мл), а також знежирювач поверхонь на спиртовій основі Nanolex EX (200 мл), блок для нанесення Nanolex Applicator Block, фібра для нанесення Nanolex Si3D Applicator (5 штук), дві серветки Nanolex MF Purple та дві рукавички Nitril Glove.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua гарантує високу якість реалізованої продукції та пропонує ціну, яка не вдарить по вашій кишені. Тому, купуючи у нас, автомобілісти здійснюють покупку на максимально вигідних для себе умовах.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста