Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Які амортизатори, стійки кращі на Ланос? Газомасляні чи масляні?

27.04.2021
Амортизатор є конструктивним елементом підвіски автомобіля. Він потрібен для ефективного гасіння різних коливань, які виникають під час руху транспортного засобу.
 
Практично всі сучасні амортизатори можуть досить успішно адаптуватися під різні дорожні умови, тим самим активно перешкоджаючи надмірному крен автомобіля або його розгойдування при русі по нерівній дорозі. 
 

 
Амортизатори, як і будь-яка запчастина, періодично зношуються, а значить, більше не можуть виконувати свої функції і вимагають заміни на нові. Зазвичай їх змінюють обидва відразу (лівий і правий), тому що якщо знадобилася заміна одного, значить незабаром вийде з ладу і другий амортизатор. 
 
Можна з упевненістю сказати, що кожен власник автомобіля Daewoo Lanos (Sens) ставив питання: “Які стійки краще на Ланос, які вибрати задні амортизатори, які амортизатори краще газові або масляні саме на Ланос?”
 

 
Існують два найпоширеніші види амортизаторів:
  • Масляні амортизатори Ланос. Складаються із спеціального телескопічного демпферного циліндра, який заповнюється олією та невеликою кількістю повітря. Подібні амортизатори є досить м'якими та недорогими у виробництві. Основним і найістотнішим недоліком таких стійок є нетривалий ресурс, а також - гірша керованість автомобілем на великих швидкостях.
  • Газомасляні стійки Ланос. Від масляних вони відрізняються тим, що більше половини від їхнього внутрішнього робочого об'єму заповнено спеціальним газом, а місце, що залишилося - маслом. Такі амортизатори, в порівнянні зі звичайними масляними, більш жорсткі, за рахунок чого краще "тримають" дорогу і мають в середньому на 20-25% більше ресурс.
Виходячи з усього вищесказаного, газомасляні амортизатори більше підійдуть для більш агресивної манери їзди. Вони забезпечують кращу керованість автомобілем на високих швидкостях та різких поворотах.
 
Масляні амортизатори кращі для автовласників, які звикли до спокійної, розміреної їзди. Такі стійки дешевші за газомасляні, а при розміреному стилі водіння різниця між двома видами амортизаторів буде мінімальна. 


 
Ми склали новий рейтинг кращих виробників амортизаторів для Lanos (Sens).
 

ТОП-5 брендів амортизаторів для Део Ланос (Сенс)


1 місце. Стійки амортизатора Bilstein

 
Більштайн є німецькою компанією, що спеціалізується на виробництві надійних автозапчастин (зокрема деталей підвіски). Продукція цього бренду відрізняється високою якістю та тривалим ресурсом. На автомобіль Daewoo Lanos / Sens (1997-2017) ви з легкістю зможете встановити такі моделі амортизаторів:

2 місце. Стійки амортизатора Sachs


Sachs (країна-виробник – Німеччина) вважається світовим лідером у виробництві автозапчастин. Компанія Сакс пропонує амортизатори підвіски не тільки як аналог оригінальним, але і є великим постачальником деталей для автоскладальних заводів багатьох виробників, серед яких Audi, BMW та інші. На машину Деу Ланос (Сенс) легко і швидко можна встановити такі амортизатори:

3 місце. Стійки амортизатора Kyb (Kayaba)


Kyb (Kayaba) – це японський виробник амортизаторів із гарною репутацією. Дана компанія пропонує широкий асортимент продукції не тільки для японських автомобілів, але й для європейських та американських. Амортизатори для Ланоса від бренду Каяба стане надійним вибором. Пропонуємо звернути увагу на:
  • передній амортизатор KYB 365501;
  • задній амортизатор KYB 443134.

4 місце. Стійки амортизатора Monroe


Monroe – це бельгійський бренд, який має гарну репутацію серед автовласників. Компанія Монро пропонує надійні стійки на Daewoo Lanos/Daewoo Sens та стане відмінним варіантом для тих, хто шукає баланс між якістю та вартістю. Рекомендуємо ознайомитись з такими моделями:

5 місце. Стійки амортизатора Profit


Виробник Профіт є виробником бюджетних амортизаторів, що характеризуються повним відповідність заводських стандартів якості. Власникам машини Део Ланос / Део Сенс рекомендуємо звернути увагу на:
При виборі стійок амортизаторів для вашого Lanos (Sens) важливо враховувати конкретні потреби та бюджет. Якісні амортизатори можуть значно підвищити комфорт та безпеку водіння, тому варто обміркувати свій вибір та, можливо, проконсультуватися з механіком чи нашими менеджерами.
 
Швидко підібрати амортизатори, стійки і все необхідне для заміни амортизаторів ви можете, натиснувши на це посилання:
 

 
Всі вищеперелічені бренди та типи амортизаторів Daewoo Lanos / Sens заслуговують на вашу увагу, залишається вибрати на свій смак і гаманець. Якщо залишилися питання або потрібна допомога в підборі стійок або інших автозапчастин, звертайтесь до наших менеджерів, вони з радістю вам допоможуть.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста