Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

5 причин купити ревіталізант Хадо (Xado)

14.04.2021
Ревіталізант - це цілий комплекс хімічних сполук, дія яких спрямована на формування на поверхні металу спеціального захисного шару, який прагне максимально відновити плями контакту металів, а також знизити коефіцієнт тертя-ковзання та захистити оброблювані деталі від подальшого хімічного та механічного руйнування.
 
Саме поняття "ревіталізант" було придумано компанією Хадо і тепер використовується багатьма виробниками присадок, для більш конкретного пояснення призначення продукції, що випускається ними. Однак у автомобілістів слово "ревіталізант" однозначно асоціюється виключно з фірмою Xado.
 
 

5 причин купити ревіталізант Хадо:

  • компенсує поточний знос деталей механізму;
  • відновлює поверхні тертя;
  • знижує рівень шумів і вібрацій механізму;
  • подовжує термін служби оброблюваних деталей;
  • створює активний захист на поверхні в точках контакту металів.

 

Найпопулярнішими серед водіїв ревіталізантами Xado є:

Це 3-х компонентний комплексний Хадо ревіталізант, який можна застосовувати як для бензинових, так і для дизельних моторів. Присадка Хадо Максимум використовується для відновного ремонту силового агрегату і його поточного захисту при подальшій експлуатації. Ця присадка гарантує беззносний захист мотора аж до 100тис. км. пробігу.
Ця присадка Xado EX120 Revitalizant використовується в механічних коробках змінних передач, редукторах, роздавальних коробках і секвентальних. Хадо EX 120 дозволяє продовжувати експлуатацію МКПП до 1000км при витоку оливи, істотно знижує шуми і вібрації, збільшує чіткість роботи синхронізаторів, прибирає подряпини, задири і раковини на робочих поверхнях тертя.
Ця присадка для двигуна внутрішнього згоряння є вдосконаленим і високотехнологічним продуктом компанії Xado. Вона застосовується для швидкого і ефективного відновного ремонту, а також для надійного протизношувального захисту деталей бензинових моторів і двигунів, що працюють на природному газі (LPG). Обробка проводиться в три етапи. Для нових двигунів з пробігом до 20тис. км. достатньо однієї обробки. Ревіталізація вважається завершеною не раніше ніж через 1500км. Рекомендується додавати цю присадку у свіжу моторну оливу.
Даний ревіталізант є універсальним. Його можна застосовувати як для бензинових, так і дизельних моторів. В процесі ревіталізації формується спеціальне захисне металокерамічне покриття, яке відновлює геометрію паливних насосів, форсунок і деталей насос-форсунок. Водії відзначають зниження рівня шуму і скорочення витрати палива. Додається присадка в паливний бак перед заправкою. Можливе застосування для будь-яких паливних систем в тому числі: Pumpe Düse, Common Rail, KE / K / L Jetronic та інших.
Є однією з найбільш популярних присадок, що дозволяє відновити геометрію циліндропоршневої групи без розбору двигуна. Завдяки посиленій та інноваційній формулі ревіталізанта відбувається формування захисного металокерамічного шару на поверхні деталей тертя. Після застосування цієї присадки спостерігається зниження вмісту шкідливих речовин у вихлопних газах (HC, CO), скорочення витрати палива, збільшення компресії, загальне зниження шумів і вібрації працюючого двигуна. Можливе застосування для бензинових і дизельних моторів.
Купуйте ревіталізанти Xado (Хадо) Revitalizant у нашому інтернет-магазині Drossel. Ціни актуальні, доставка присадок можлива по всій території України. Якщо у вас залишилися які-небудь питання або потрібна консультація, допомога в підборі, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами.
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста