Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 кращих пуско-зарядних пристроїв (ПЗП) для автомобіля

01.03.2021
Пуско-зарядний пристрій - це спеціальний прилад, який підключається до клем АКБ і забезпечує не тільки заряд акумуляторної батареї, але й, завдяки високому стартовому току, відразу і запуск двигуна. Пуско-зарядний пристрій (ПЗП) для авто істотно заощаджує час водієві, не змушуючи його чекати, поки акумулятор зарядиться до необхідних параметрів.
 
 

ТОП-5 найкращих пускових зарядних пристроїв виглядає так:

Пуско-зарядний пристрій ARM-JA16000 від бренда Армер стане незамінним помічником. Він має компактний розмір, що дозволяє завжди брати його з собою у подорожі. Цей пристрій має світлодіодний індикатор, який інформує про стан батареї. В комплект входить перехідник для роз'ємів (microUSB / type-C / lightning / apple 30 pin), завдяки якому можна заряджати будь-які гаджети. ПЗП поставляється у пластиковому кейсі, стійкому до зовнішніх впливів.
Пусковий пристрій Osram BATTERY start 200 (OBSL200) стане найбільш оптимальним варіантом для вашого автомобіля. Бустер має компактні габарити, тому може зберігатися у бардачку. Вага даного ПП складає всього 300 грам, що значно спрощує його транспортування та експлуатацію. Також має індикатор заряду на корпусі. Оснащений потужним літій-кобальтовим акумулятором з ємністю 6000 мАг. Пристрій сумісний з транспортними засобами, об'єм двигуна яких не перевищує 3 літри, а напруга становить 12 Вольт.
Портативний пуско-зарядний пристрій (бустер) NOCO Boost X GBX55 розроблений для швидкого запуску двигунів з АКБ (бензинових – до 7,5 л, дизельних – 5 л). Це практичний та універсальний варіант, який підходить для різних транспортних засобів (легкові та вантажні авто, позашляховики, мотоцикли, квадроцикли та ін.). USB-C Power Delivery дозволяє використовувати цей бустер для заряджання телефонів, планшетів, ноутбуків та інших USB-пристроїв. Для захисту від іскроутворення передбачено технологію UltraSafe.
Зарядний пристрій Ideal I-Starter 641 – надійний та функціональний варіант для швидкого заряджання акумуляторної батареї. Також дозволяє запустити автомобіль з АКБ, що сіла. Підходить для легкових, вантажних машин з бензиновими та дизельними двигунами. Для більшої зручності модель оснащена цифровими вимірювачами зарядного струму та напруги, а також вентиляторною системою охолодження (захист від короткого замикання, перевантаження та зворотної полярності). Додаткова перевага даного пристрою полягає в оптимальних розмірах – 290х290х200 мм.
Falcon AL-JP03K є високоякісним компактним пусковим пристроєм, розробленим спеціально для аварійного запуску транспортного засобу (бензиновий двигун з об'ємом 2,5л), а також живлення для різних портативних пристроїв. Це легке та бездротове джерело енергії від компанії-виробника Фалкон має номінальну ємність батареї – 8000 мА; пусковий струм – 200 A / максимальний – 300 A. Робоча температура варіюється від -20 до +60 градусів Цельсія.
 
Автомобільний пуско-зарядний пристрій стане незамінним помічником кожному водієві, адже ніхто не застрахований від ситуації, коли заряду АКБ не вистачить для запуску двигуна.
 
Купуючи ПЗП в інтернет-магазині Drossel, ви робите вибір на користь якісної продукції, що реалізується за вигідною ціною. Доставка пуско-зарядних пристроїв можлива по всій Україні. Якщо залишилися питання по ПЗП або потрібна консультація, звертайтеся до наших менеджерів.



Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста