Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Моторна олива Хадо. Лити або не лити?

26.03.2019
Автомобілісти, які знаходяться у пошуках якісної моторної оливи, зверніть увагу на відмінну пропозицію - продукцію компанії Хадо. Оливи даного виробника випускаються у трьох категоріях: мінеральні, синтетичні та напівсинтетичні. І зараз нам належить розібратися у тому, для яких авто ідеально підійде той або інший різновид.
 

Оливи Хадо: мінералка, синтетика, напівсинтетика


Мінеральна олива (у народі - "мінералка") - це натуральний продукт перегонки сирої нафти з додаванням спеціальних присадок. Така олива Хадо здійснює м'яку дію на двигун та готова до використання у різних погодних умовах. На даний тип варто звернути увагу автовласникам, які щодня експлуатують старий транспорт. Майте на увазі те, що мінеральну оливу Хадо заборонено застосовувати у турбодвигунах при високих температурах та швидкостях. Також слід зазначити, що при сильних заморозках (нижче -20°С) продукт вже не зможе продемонструвати свої найкращі якості.

Якщо ж вам необхідна олива, що стійка до спеки, холодів та високих швидкостей, або ж ви шукаєте першокласний продукт для використання у нещодавно купленому автомобілі, то синтетика вам у допомогу. Виробництво синтетичної оливи Хадо здійснюється у лабораторних умовах та її корисні властивості є результатом додавання до складу особливого комплекту присадок. Даний варіант буде ефективним для моторів, що піддаються інтенсивним навантаженням, оскільки синтетика має гарну в'язкість та плинність.
 

Напівсинтетична олива Хадо - це, як то кажуть, золота середина між мінералкою та синтетикою. Цей перехідний продукт виготовляють на базі переробленої нафти, однак при цьому рецептура передбачає підвищений відсоток вмісту присадок. Простіше кажучи, напівсинтетика являє собою суміш компонентів мінерального та синтетичного типу, маючи середні експлуатаційні характеристики.

Перевага даного виду автомобільної оливи полягає у:
  • стійкості до дії широкого діапазону температур;
  • ефективному очищенні двигуна від забруднень;
  • надійному захисті мотору від зношування.
Словом, якщо ви бажаєте знайти оливу, яка задовольнить "запити" вашого авто, то широкий асортимент Хадо готовий запропонувати вам оптимальне рішення.

Купуючи в інтернет-магазині Drossel.ua, ви можете бути впевнені у високій якості та надійності товару, оскільки ми є офіційним представником фірми Хадо і маємо у своєму розпорядженні відповідний сертифікат. Ціни на моторні оливи - досить привабливі, вам не доведеться переплачувати.
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста