Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-10 зручних складних крісел для відпочинку на природі

29.02.2024
Відпочинок на свіжому повітрі завжди приємний, але щоб зробити його ще комфортнішим, важливо вибрати правильне складане крісло. Щоб допомогти вам зробити правильний вибір, ми склали ТОП-10 зручних складних крісел для відпочинку на природі.


 

Яке крісло для відпочинку на природі вибрати? ТОП-10 зручних моделей


1 місце. Складне крісло-ліжко з підлокітниками Ranger Grand SL-106 (RA 2230) до 140 кг


Крісло для відпочинку на природі від бренду Рейнджер є відмінним вибором для приємного проведення часу на свіжому повітрі. Цей виріб легко перетворюється на ліжко, збільшуючи довжину до 208 см. Регульовані ніжки забезпечують стабільність на будь-якій поверхні.
 
Інші особливості даного товару:
  • в комплект входить чохол для зручності транспортування;
  • є можливість регулювати положення спинки;
  • підлокітники за необхідності можна зняти.

 

2 місце. М'яке складне коропове крісло з підлокітниками Ranger Strong SL-107 (RA 2237) до 160 кг


Однією з його ключових переваг даного крісла є наявність флісової вставки, яка забезпечує комфорт протягом тривалого відпочинку на відкритому повітрі. Розкладне крісло для відпочинку також оснащене просторою кишенею ззаду для зберігання дрібниць, а гумові ремені зміцнюють сидіння, запобігаючи його провисанню. Спинка регулюється під різними кутами, що дозволяє використовувати крісло як розкладне ліжко.


 

3 місце. Складне коропове крісло Ranger Comfort Fleece SL-111 (RA 2250) до 130 кг


Крісло Comfort Fleece SL-111 (RA 2250) від Рейнджер є оптимальним рішенням для відпочинку на свіжому повітрі. Воно забезпечує регулювання висоти та нахилу кожної з ніжок, що особливо зручно на нерівній місцевості. Крім того, спинку можна налаштувати за бажанням, аж до горизонтального положення. Регулювання здійснюється за допомогою спеціальних фіксаторів-замків, що набагато зручніше, порівняно з гвинтовими фіксаторами.


 

4 місце. Складне коропове посилене крісло зі спинкою, підлокітниками та кишенями AXXIS Marshal (ax-1283) до 140 кг


Посилене коропове крісло призначене для людей вагою до 140 кг і має ретельно продуманий дизайн, що забезпечує комфорт під час відпочинку. Каркас крісла виготовлений з міцних трубок, а сидіння виготовлене з якісного матеріалу. На правій стороні крісла встановлений підсклянник для холодних напоїв, а з обох боків є зручні кишені для різних дрібниць.


 

5 місце. Складне крісло зі спинкою, підлокітниками та відкидним столиком Ranger FC-95200S (RA 2206) до 160 кг


Крісло розкладне для відпочинку має велику кількість кишень для зручного зберігання дрібниць. На столику праворуч можна розмістити різноманітні корисні речі. Цей аксесуар здатний витримувати значні навантаження (до 160 кг) завдяки алюмінієвому каркасу, захищеному від корозії. Тканинні підлокітники та кишені можна зняти, оскільки вони закріплені на липучках.


 

6 місце. Складне крісло зі спинкою, підлокітниками, подушкою та термо-кишенею AXXIS Boss (ax-838) до 130кг


Дане крісло від бренду Аксіс характеризується продуманим дизайном та оптимальною конструкцією. Воно обладнане м'яким сидінням, зручними підлокітниками, вбудованим підголовником та підсклянником на правому підлокітнику. Також тут є невелика кишеня для мобільного телефону та інших дрібниць.


 

7 місце. Складне крісло зі спинкою та підлокітниками Ranger Гранд (RA 2236) до 130 кг


Це крісло оснащене трьома кишенями на сидіння для зручного зберігання необхідних речей. Глибоке та зручне сидіння робить його придатним навіть для людей із великою комплекцією. Надійна конструкція ніжок забезпечує стійкість крісла та запобігає провалюванню в землю. Цей аксесуар легко складається і не займає багато місця під час транспортування. У комплекті йде чохол для зберігання.


 

8 місце. Складне крісло садове AXXIS Veranda (ax-1211) до 120 кг


Крісло від компанії Аксіс підходить для тих, хто цінує поєднання зручності та простоти. Воно виготовлене з якісної тканини, яка не вицвітає на сонці та легко очищається. М'який матеріал створює затишок, а міцна рама із міцних труб забезпечує надійність та стабільність у використанні.


 

9 місце. Складне крісло-шезлонг з підлокітниками AXXIS Luxury (ax-1213) до 90 кг


Крісло-шезлонг AXXIS Luxury (ax-1213) призначене для використання під час кемпінгу, риболовлі чи відпочинку на природі. Цей виріб може приймати три положення: лежачи, напівлежачи або сидячи наполовину, що дозволяє адаптувати його під індивідуальні переваги. Також воно оснащене знімним підголівником.


 

10 місце. Крісло зі спинкою Ranger Compact Hike 207 (RA 2246) до 100 кг


Дане складне крісло чудово підходить для використання на природі. Воно здатне витримувати вагу до 100 кг. Розкладається крісло швидко та без зайвих зусиль, не вимагаючи додаткової фіксації. У комплекті йде чохол, який також може бути використаний як сумка. На бічних сторонах чохла є зручні ручки для перенесення та спеціальне кріплення для карабіна, що дозволяє надійно закріпити його на поясі або рюкзаку.


 

Висновок


Вибравши одне з цих зручних складних крісел, ви можете насолоджуватися відпочинком на природі з максимальним комфортом та зручністю. Незалежно від переваг та потреб, у цьому списку знайдеться варіант для кожної людини.


 
В інтернет-магазині Drossel можна купити розкладні меблі за доступною ціною. Доставка здійснюється по всій території України. Після купівлі залишайте свої відгуки на нашому сайті.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Зберігання їжі та води
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста