Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-10 кращих складних туристичних крісел

22.02.2024
Щоб насолодитись подорожами на повну котушку, необхідно забезпечити себе комфортним сидінням під час відпочинку на природі. У цій статті ми розглянемо ТОП-10 кращих складних туристичних крісел.


 

Яке туристичне крісло краще вибрати: ТОП-10


1 місце. Складне крісло зі спинкою та підлокітниками Ranger River (RA 2204) до 110 кг


Крісло розкладне від виробника Рейнджер є відмінним вибором для подорожей. З його високою здатністю навантаження до 110 кг даний виріб підходить для людей великої статури.
 
Крісло оснащене підлокітниками із підсклянником для зберігання напоїв. У розгорнутому стані його розміри становлять 84 х 54 х 80 см, а у складеному – всього 92 х 12 х 13 см. Наявність спинки забезпечує додатковий комфорт під час відпочинку.


 

2 місце. Складне крісло-шезлонг з підлокітниками AXXIS Luxury (ax-1213) до 90 кг


Складне крісло AXXIS Luxury (ax-1213) призначене для використання під час кемпінгу, риболовлі чи просто відпочинку на свіжому повітрі. Цей шезлонг забезпечує приємний та комфортний відпочинок. Його міцна металева рама покрита спеціальною фарбою, роблячи її надійною, довговічною та стійкою до дії.
 
У даному кріслі від бренду Аксіс є три різні положення: повністю лежачи, напівлежачи або напівсидячи. Також воно має знімну подушку під голову. Після складання крісло займає мало місця, що робить його зручним для транспортування.


 

3 місце. Складне крісло зі спинкою та підлокітниками Ranger SL 750 (RA 2202) до 120 кг


Крісло складне відрізняється від аналогів своєю гнучкістю завдяки відсутності жорсткої фіксації. У комплект входить зручний чохол із тканини з плечовим ременем для зручності транспортування. Цей виріб оснащений м'якими підлокітниками, що забезпечують комфортне становище рук. Правий підлокотник має спеціальний підсклянник. Крісло містке та витримує навантаження до 120 кг.


 

4 місце. Складне крісло зі спинкою та підлокітниками Ranger Гранд (RA 2236) до 130 кг


Дане туристичне крісло має три кишені, що надають можливість зручного зберігання необхідних речей. М'який наповнювач сидіння дозволяє повністю розслабитись. Крісло витримує навантаження до 130 кг, тому підходить для людей із великою комплекцією. Надійні ніжки забезпечують стійкість на різних поверхнях та не провалюються в землю. В комплекті з цим аксесуаром йде чохол для зберігання.


 

5 місце. Складне крісло зі спинкою, підлокітниками, подушкою та термо-кишенею AXXIS Boss (ax-838) до 130 кг


Крісло туристичне складне характеризується розумним дизайном та зручною конструкцією. У цій моделі є зручні підлокітники, підголовник, а також підстаканник на правому підлокітнику та невелика кишеня для мобільного телефону та інших дрібниць.
 
Крісло також оснащено "термо-кишенькою" на лівому підлокітнику для зберігання наживки або холодних напоїв. Спинка регулюється у трьох положеннях: 630 / 685 / 730 мм, а розмір сидіння досить просторий – 630 х 560 мм. Максимальне навантаження складає 130 кг.


 

6 місце. Складне крісло з підлокітниками Ranger Рower SL-109 (RA 2248) до 150 кг


Крісло складне туристичне характеризується своїми розмірами та функціональними можливостями. Однією з його ключових характеристик є можливість регулювання висоти кожної ніжки, забезпечуючи стійке положення крісла на будь-якій поверхні. Міцна сталева конструкція забезпечує високу вантажопідйомність (до 150 кг).
 
Інші особливості даного товару:
  • спинку можна регулювати під різними кутами;
  • можна легко зняти тканинну обивку для прання;
  • є можливість прикріпити додаткове спорядження для риболовлі;
  • вбудована подушка у підголовнику забезпечує додатковий комфорт.

 

7 місце. Складне коропове посилене крісло зі спинкою, підлокітниками та кишенями AXXIS Marshal (ax-1283) до 140 кг


Коропове крісло стане відмінним вибором з вагою до 140 кг і має ретельно продуманий дизайн. Праворуч знаходиться тримач для холодних напоїв, а по обидва боки передбачені кишені для зберігання наживки або бутербродів. Крісло поставляється разом з чохлом для зручного транспортування та зберігання.


 

8 місце. Складне крісло зі спинкою, підлокітниками та відкидним столиком AXXIS Director (ax-1210) до 110 кг


Рибальське крісло від Аксіс є відмінним рішенням для приємного проведення часу на свіжому повітрі. У цій моделі також є підсклянка. Крісло легко складається для зручного перенесення завдяки простому механізму.
 
Нижні кінці ніжок захищені пластиковими заглушками, що запобігають попаданню бруду всередину. Зручна спинка забезпечує відмінну підтримку, дозволяючи повноцінно розслабитись та комфортно відпочити. На підлокітники встановлені тканинні накладки на липучках, які легко знімаються та можуть бути випрані.


 

9 місце. Складне крісло зі спинкою, підлокітниками та навісом AXXIS Stop sun (ax-1209) до 80 кг


Дане крісло від бренду Аксіс має вбудований навіс і підсклянник, що робить його ідеальним вибором для приємного проведення часу на природі. Воно підходить як для походів, так і для риболовлі, мисливства, пікніка або просто для відпочинку біля води. Головна перевага цього крісла полягає в його компактності та легкості, що робить його зручним у перенесенні та транспортуванні.


 

10 місце. Складне крісло садове AXXIS Veranda (ax-1211) до 120 кг


Садове крісло легко встановлюється в будь-якому місці будинку, а також відмінно підходить для відпочинку на свіжому повітрі. Цей аксесуар просто складається та має просторе сидіння. М'який матеріал крісла створює затишну атмосферу, а міцна рама, виготовлена з міцних труб, забезпечує надійність та стабільність.


 

Висновок


Правильний вибір туристичного крісла може значно покращити проведення часу на природі. При виборі зверніть увагу на його вагу, зручність, міцність і компактність у складеному стані, щоб бути впевненими у своєму виборі та насолоджуватися відпочинком просто неба.


 
Купити крісло туристичне та інші розкладні меблі за доступними цінами можна в інтернет-магазині Drossel. Доставка виконується швидко в усі регіони України. Після купівлі залишайте свої відгуки на нашому сайті!


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста