Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Які лампи ближнього світла кращі для авто

14.02.2023
Які лампи кращі для ближнього світла в автомобілі? Це питання задають собі багато водіїв, які хочуть забезпечити надійність, безпеку та комфорт на дорозі. Вибір ламп ближнього світла може вплинути на ефективність та зручність водіння, тому необхідно розуміти різницю між різними типами ламп.
 
Сучасний ринок автотоварів пропонує абсолютно різні джерела освітлення та не завжди просто визначити, які з них краще вибрати. У цій статті ми розглянемо різноманітні типи ламп ближнього світла і допоможемо визначитися, які є найкращим вибором.


 

Різноманітність ламп ближнього світла

 
В автомобільній індустрії існує декілька видів ламп, які можуть використовуватися в якості головного світла, серед основних виділимо такі:


Світлодіодні лампи

 
LED лампи є найефективнішими та найекономічнішими для ближнього світла. Вони швидко запалюються, мають тривалий термін служби і не вимагають частих замін. Світлодіоди мають яскраве біле світло. Вони також виробляють менше тепла, ніж інші типи лампочок.


 

Галогенки

 
Другим типом є галогенні джерела освітлення. Основною перевагою цього виду лампочок є їхня доволі невисока ціна. Галогенові лампи прості в установці, але мають меншу ефективність і більш короткий експлуатаційний термін, ніж світлодіоди. Випромінюють світло з жовтуватим відтінком.


 

Лампи ксенон

 
Наступний тип ламп, які набули популярності серед українських водіїв, – це ксенонові лампи. Вони створюють яскравіше світло, ніж галогенні лампи, і використовують менше енергії. Крім цього, ксенонові джерела освітлення мають тривалий термін служби та мінімальну тіньову зону.


 

Біксенонові лінзи

 
Біксенонові лінзи є одним із найпопулярніших варіантів для заміни штатних лінз ближнього світла в автомобілях. Основною особливістю цих лінз є їхня здатність виробляти у 2-3 рази більше світла, ніж штатні. Завдяки чому гарантовано найкращу видимість на дорозі. Дані джерела освітлення виробляють світло в білих та блакитних тонах, що надає автомобілю більш сучасного та презентабельного вигляду.


 

Bi-Led лінзи

 
Одні з найбільш передових типів джерел освітлення – світлодіодні лінзи. Їхньою ключовою особливістю є миттєве ввімкнення (як результат — відсутність мерехтіння, що покращує видимість на дорозі та підвищує безпеку водіння). Вони є енергоефективними, тому працюють на низькій температурі та споживають мінімум необхідної енергії. Бі-лед лінзи мають тривалий термін служби, який може досягати до 50 000 годин. Крім того, світлодіодні лінзи не вимагають такої частої заміни, як інші типи ламп, що робить їх найбільш зручними в експлуатації.


 
Щоб спростити процес вибору ламп ближнього світла для автомобілістів, ми створили ТОП-5, де ви зможете знайти потрібні варіанти для своєї машини.
 

ТОП-5 ламп ближнього світла

 

1 місце. Світлодіодні (LED) лампи rVolt RC02

 
Світлодіодні лампи rVolt RC02 – це ідеальний вибір для покращення видимості та комфорту під час водіння. Встановлення даних ламп є нескладним завдяки технології Plug&Play. Корпус кожної лампи виготовлений із якісного авіаційного алюмінію, що робить його довговічним та надійним. Розподіл світла в промені є рівномірним, освытлюючи не лише дорожнє полотно, а й навколишні області, такі як узбіччя, знаки та розмітку. Крім того, лампи рВольт РЦ02 не надають надмірного навантаження на очі, що робить їх ідеальним вибором для далеких поїздок.
 
Технічні характеристики:
  • потужність – 45W;
  • напруга – 9-32V;
  • колір – білий (6500К);
  • світловий потік – 10000Lm.

 

2 місце. Ксенон Zax Pragmatic

 
Ксенонові лампи Zax Pragmatic були вдосконалені з використанням чіпа MCU, що значно прискорило їхнє запалювання. Металевий цоколь не псується навіть за тривалого перегріву. У будь-яких умовах експлуатації автомобіля лампи працюють безперебійно, що забезпечується керамічною вставкою між цоколем та колбою, яка запобігає осіданню бруду на елементах освітлення. Міцне скло стійке до вібрацій, а конектори KET ефективні навіть за сильних коливань температури.
 
Технічні характеристики:
  • потужність – 35W;
  • напруга – 9-16V;
  • тип блоку розпалювання – Slim;
  • колір – 3000K, 4300K, 5000K, 6000K, 8000K.

 

3 місце. Галогенні лампи Osram Night Breaker 200

 
Osram Night Breaker 200 – це галогенні лампи нового покоління, яскравість яких ви оціните вже з перших днів використання. Їхній сучасний зовнішній вигляд забезпечує хромований дзеркальний ковпачок. Кожна галогенна лампа Осрам Найт Брейкер 200 має яскравість, яка в 200% перевищує мінімальні вимоги стандартів. А світловий промінь збільшений на 150 метрів значно покращує видимість на дорозі.
 
Технічні характеристики:
  • довжина – 59мм;
  • діаметр – 12мм;
  • інтенсивність світла – 1500Lm;
  • потужність – 55W;
  • напруга – 12V.

 

4 місце. Біксенонові лінзи Zax 3R clean-glass 3,0` (76мм) D2S

 
3R Clean-Glass 3,0" (76мм) D2S – це найяскравіші біксенонові лінзи від бренду Zax. Вони освітлюю на 30% яскравіше, ніж інші моделі, завдяки використанню інноваційних матеріалів у покритті відбивача та скла нового покоління Clean-Glass, яке набагато краще пропускає і рівномірно розподіляє світло.
 
Ці лінзи послужать ідеальним варіантом для тих водіїв, які хочуть покращити видимість у нічний час, замінивши штатні лінзи на ксенонові.
 
Технічні характеристики:
  • діаметр – 3,0";
  • цоколь ламп – D2S/D4S;
  • установча глибина – 120мм;
  • габарити – 135х103х80мм.

 

5 місце. Світлодіодні лінзи Zax Bi-Led stage 5

 
При заміні штатних лінз на світлодіодні ми рекомендуємо звернути увагу на Zax Bi-Led Stage 5. Вони оснащені сучасними чіпами GPI, які значно покращують яскравість та широту освітлення. З їхнею допомогою ви зможете отримувати відмінну видимість на дорозі у будь-який час доби та за будь-яких погодних умов.
 
Zax Bi-Led Stage 5 має покращений металевий відбивач, який забезпечує підвищене тепловідведення та подовжений термін служби. На ближньому освітленні зображення залишається чітким без розсіювання / засвітів.
 
Технічні характеристики:
  • потужність – 40W;
  • напруга – 9-16V;
  • колір – білий (5100К);
  • світловий потік – ~4200Lm.

 
Щоб максимально швидко і комфортно встановити лінзи, рекомендуємо використовувати спеціальні перехідні рамки.


 

Висновок

 
До вибору ламп ближнього світла для своєї автівки необхідно підійти з відповідальністю, тому що якісне автосвітло – запорука безпеки на дорозі. Існує велика кількість різноманітних варіантів для фар ближнього світла, серед яких:
  • лампи з природним білим світлом;
  • лампи зі збільшеною яскравістю;
  • лампи з металевими відбивачами та ін.
Певний вибір може залежати від ряду факторів, таких як: ціна, виробник, ефективність та персональні вподобання.
 
 
Вибирати відповідну лампу ближнього світла для своєї машини – завдання нелегке. Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам із цим процесом. В інтернет-магазині Drossel ви знайдете тільки перевірені та якісні товари у розділі «Автосвітло». Також на нашому сайті ви можете переглянути актуальні відгуки від інших водіїв. Ми пропонуємо вигідні ціни, професійну консультацію від наших менеджерів та швидку доставку по всій території України.

Швидко підібрати автолампи можна клікнувши за цим посиланням:



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста