Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Як зачорнити пластик салону своїми руками. ТОП-5 чорнителів пластика

22.02.2022
На пластикових деталях у салоні авто з часом з'являються невеликі подряпини та потертості (навіть якщо ви дуже акуратний водій і завжди дбаєте про привабливість інтер'єру своєї машини). Також пластик піддається вигорянню після тривалого перебування авто під палючим сонцем. В результаті, пластик знебарвлюється, зникає його первісний чорний / темно-сірий колір.
 

Хороша новина полягає в тому, що ці проблеми можна вирішити - достатньо вибрати професійний чорнитель і використовувати його згідно з інструкцією. І в цій статті ми допоможемо розібратися, як і чим краще чорнити пластик в авто.
 

Як зачорнити пластик салону своїми руками

 
Етап 1. Підготовка поверхні:
  • ретельно очистіть ті ділянки, які ви плануєте чорнити;
  • дайте їм підсохнути природним шляхом або, щоб було швидше, протріть чистою ганчіркою;
  • щоб чорнитель рівномірно наносився на пластик (ковзав), рекомендується попередньо покрити поверхню воском. Але це за бажанням. 

Етап 2. Чорніння пластику салону:
  • нанесіть спрей-чорнитель на пластик;
  • 2-3 хвилини зачекайте, поки засіб вбереться;
  • якщо обробляється нерівна поверхня, рекомендується додатково пройтися зверху губкою з чорнителем (буде більш ефективно, ніж просто обприскати пластик, але врахуйте, що витрата чорнителя в такому випадку буде більшою);
  • зачекайте, доки оброблювані ділянки повністю висохнуть;
  • відполіруйте пластик чистою безворсовою серветкою.

Відзначимо, що інструкція вище є універсальною для більшості чорнителів пластику салону. Завжди уважно вивчайте інструкцію конкретного засобу, який ви купили.
 

Чим чорнити пластик в авто 

 
На питання “як?” ми відповіли, тепер перейдемо до найцікавішого – рейтингу найефективніших чорнителів внутрішнього пластику машини, популярних в Україні. 
 
ТОП-5 кращих чорнителів пластику салону авто
 
1 місце – Adam's Polishes VRT
 
Преміальний чорнитель пластику від популярного американського бренду вражає своєю якістю не лише автомобілістів-любителів естетики салону авто, а й професійних детейлерів. Цей засіб підходить для чорніння внутрішнього та зовнішнього автопластику, вінілу, гуми. Захищає від впливу ультрафіолету (SPF 35), відновлює колір пластику, надає обробленим деталям водовідштовхувальні властивості, блиск. Має приємний вишневий аромат.
 
Оновлює та захищає поверхні із пластику та гуми (тривалість захисту – до 2 тижнів). Засіб від німецького виробника досить економічний у витраті – застосовується у пропорції 1:10. Також використовується для консервації двигуна.

Даний продукт є відмінним засобом для догляду за пластиком, гумою та вінілом. Він надійно захищає поверхню від зовнішніх факторів, а також надає їм глибокого блиску.


 
4 місце - Sonax 380041
 
Чорнитель від виробника Сонакс надає поверхні глянцевий блиск. Він глибоко проникає в структуру матеріалу та забезпечує його внутрішнє очищення. Окрім цього, цей продукт ефективно захищає від впливу негативних факторів.
 

 
5 місце – Gyeon Q2 Preserve
 
Корейський продукт з оксидом кремнію у складі підходить для обробки внутрішнього та зовнішнього автомобільного пластику, гуми, вінілу. Оновлює поверхню та захищає її від розтріскування та вицвітання. Надає пластику матовий ефект, наділяє гідрофобними властивостями. Легко наноситься. 

Висновок


Пластик у салоні - досить вразливий матеріал, проте використовуючи якісні, професійні доглядові засоби, ви зможете не лише відновити колір пластикових деталей, але й захистити їх від знебарвлення, вигоряння у майбутньому. А також надати приємний блиск / матовий ефект.
 

Вибрати та замовити автокосметику для догляду за пластиком салону можна на нашому сайті Drossel.ua. Декілька днів - і чорнитель пластику буде у вас.
 
Також рекомендуємо подивитися аксесуари, які можуть знадобитися в процесі чорніння пластику (губки, серветки).



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста