Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Кондиціонер для шкіри авто: який краще?

01.02.2022
Професійний кондиціонер для шкіри авто поверне оббивці презентабельний вигляд, а також:
  • усуне шорсткість та дрібні потертості;
  • захистить шкіряну оббивку від вигоряння;
  • надасть еластичність та приємний блиск;
  • наповнить салон машини ароматом нової шкіри.
Рекомендації щодо застосування
 
Кондиціонер для автомобільної шкіри рекомендується наносити взимку 1 раз на 3 місяці, а влітку - щомісяця (бо в спеку кондиціонер швидше випаровується).
 

Рейтинг кондиціонерів для шкіри авто: ТОП-5 найкращих

 
Якщо ви ще не знайомі з автокосметикою американського бренду, рекомендуємо скоріше заповнити цю прогалину. Adam's Polishes Leather Conditioner з УФ-блокаторами (SPF 65) - це ТОПовий кондиціонер для шкіри авто, який отримував та продовжує отримувати захоплені відгуки автодетейлерів.
 
Він ідеально підходить для догляду як за натуральною, так і за штучною шкірою. Зазначають, що після обробки шкіряного салону цим засобом оббивка стає більш м'якою, еластичною, з напівматовим блиском. Перше місце у нашому рейтингу PREMIUM кондиціонер для шкіри авто Адамс посідає цілком заслужено.
 



 
Алое та зволожуючі оливи, які присутні у складі цього продукту, забезпечують високий рівень кондиціонування шкіри авто. Відрізняється від аналогів відсутністю білих розводів та штучного блиску. Компоненти УФ-захисту наділяють оббивку стійкістю до передчасного старіння та розтріскування. Цей кондиціонер – гарний варіант за співвідношенням ціни/якості.
 



 
Досить популярний продукт серед українських автомобілістів – молочко для догляду за гладкою шкірою від бренду Sonax. Олива жожоба, що входить до складу цього засобу, наділяє оббивку приємною гладкістю. Молочко-кондиціонер швидко вбирається у шкіру, попереджає її повторне забруднення. Можна обробляти цим засобом також перфоровану шкіру авто.
 



 
Четверте місце у рейтингу знову посідає продукт від американського бренду Адамс – професійний зволожуючий крем для шкіри Leather & Interior Dressing. Було б непробачно не включити до списку кращих кондиціонерів шкіри авто цей крем, т.к. аналогів йому на українському ринку практично немає.
 
Преміальний крем-кондиціонер виготовлений на водній основі, не містить восків та силіконів. Не має запаху. Підходить для обробки шкіри авто (включаючи анілінову), непористих поверхонь, вінілу. Захищає від розтріскування, дії УФ-променів. Зволожує шкіряну оббивку, надає їй м'якість, еластичність, матовість.
 


 
Замикає наш ТОП очищувач-кондиціонер шкіри Master's line Leather Cleaner, який розроблений для очищення шкіряних сидінь та внутрішньої оббивки салону. Гарантує швидке видалення плям органічного та хімічного походження, застарілих забруднень. Додатково надає антисептичну дію.

 

Висновок

 
Нова шкіряна оббивка коштує набагато дорожче, ніж якісна автокосметика. Піклуйтесь про стан шкіри вашого авто вчасно - обробляйте її професійними брендовими кондиціонерами.
 
Який саме вибрати? Сподіваємось, наша стаття “5 найкращих кондиціонерів для шкіряного салону” допомогла вам відповісти на це питання.
 
Купити преміальний чи бюджетний кондиціонер для шкіри авто можна у нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Ми продаємо тільки оригінальну автомобільну косметику, ціна якої повністю відповідає її якості (доказ цього – позитивні відгуки покупців).
 
Аксесуари для нанесення кондиціонера на шкіру авто також можна замовити на нашому сайті.



Читати інші статьи...

Відгуки

16:28:00 10.03.2024

Оцінка 5
Яка ціна першого
Розкрити
Відповісти
Drossel

16:41:16 10.03.2024

Добрий день, Іване. Більш детально з цим товаром та його ціною ви можете ознайомитись на його сторінці на сайті.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста