Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чим відрізняються оливи з ревіталізантом, графітом і керамікою від звичайних моторних олив?

26.02.2020
Заміна моторної оливи - це невід'ємна частина буття кожного автовласника. Сучасний ринок рясніє величезною різноманітністю продукції "на цю тему", але сьогодні збираємося познайомити водіїв з окремою кастою моторних олив, які стоять особняком серед аналогів. Зустрічайте оливи з ревіталізантом, графітом та керамікою.
 


Оливи з ревіталізантом
 

Слово "ревіталізант" навіть у бувалих автомобілістів може викликати замішання, адже значення цього вузькоспеціалізованого терміну відомо далеко не всім. Якщо коротко, то суть ревіталізації полягає у зміні вектора впливу надмірних навантажень на двигун. При використанні стандартної оливи надлишкова теплова енергія, що виділяється мотором, неминуче веде до руйнування, тобто зносу його деталей. Ревіталізант виступає в якості унікального будматеріалу і, вбираючи у себе зайву енергію, формує нове покриття, що сприяє створенню оптимальних умов у зоні, яка раніше зазнавала надмірних навантажень.
 
Доцільно починати "підсаджувати" ревіталізант до двигуна авто на стадії обкатування, адже дана речовина є дієвим профілактичним засобом. Якщо ж ви будете застосовувати оливу такого типу після того, як автомобіль вже якийсь час перебував у експлуатації, то домогтися повної регенерації двигуна, на жаль, не вийде, проте призупинити негативну динаміку вам все-таки вдасться. Незалежно від того, на якому етапі ви вирішили вдатися до використання подібної оливи, це буде кроком у правильному напрямку. Найбільш вдале втілення властивостей ревіталізанта - продукція фірми Xado, у чому на власному досвіді змогли переконатися чимало автовласників.

Олива з графітом

 
Цей різновид олив надійно захищає мотор від зношування шляхом зниження тертя між його рухомими частинами навіть при вкрай інтенсивних навантаженнях. На відміну від звичайних олив для двигуна, їх формула передбачає наявність наночастинок графіту, завдяки яким такі оливи демонструють високу стабільність, оскільки безперешкодно проходять через фільтр. Гідним представником цієї категорії є оливи з графітом від компанії Xenum, які на практиці, у ході суворих випробувань, довели свою ефективність.
 

Оливи з керамікою

 
Ключова особливість олив, що містять кераміку, у порівнянні з традиційними моторними оливами - збалансоване поєднання першокласної естерової основи і високотехнологічних присадок останнього покоління у їх складі. Тут також варто віддати належне розробникам олив Xenum, які вміло скомбінували всі необхідні складові, щоб отримати на виході якісний продукт. У разі використання транспортного засобу в екстремальних режимах, при захопленні спортивним водінням оливи з керамікою будуть для вас ідеальним варіантом.
 
 
В інтернет-магазині Drossel ціна на моторні оливи від вищеперелічених виробників знаходиться в оптимальному ціновому діапазоні. Здійснюючи покупку на нашому сайті, ви неодмінно залишитесь задоволені, адже ми створимо для цього всі умови.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста