Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Які лампи ближнього світла кращі для Рено Меган 2

04.01.2023
Рано чи пізно кожен автомобіліст починає замислюватись про заміну ламп ближнього світла. І це не дивно, адже від того, наскільки яскраво світять фари, залежить безпека всіх учасників дорожнього руху. Рекомендуємо відповідально підійти до вибору джерел світла. У цій статті ми пропонуємо дізнатися, які лампи ближнього світла якнайкраще підійдуть для Renault Megane 2.


 

Про різноманітність ламп ближнього світла


Лампочки ближнього світла на Рено Меган 2 відповідають стандарту H7 – це однониткові лампи з двоконтактним цоколем. Сьогодні вони представлені на авторинку у декількох видах.
 

Галогенні лампочки


Представлені у вигляді колби з жаростійкого кварцового скла. Всередині наповнені спеціальною сумішшю газів, в основу якої входять йодисті та бромисті сполуки. Саме вони забезпечують можливість самовідновлення ниток розжарювання. Також відзначимо, що при встановленні галогенок немає необхідності використовувати додаткове обладнання (блоки розпалювання, омивачі).
 

Ксенон


На відміну від стандартних ламп розжарювання вони випромінюють світло не за рахунок розігріву нитки розжарювання. Все відбувається, завдяки дуговому розряду між двома електродами. Ксенонові лампочки мають високу світловіддачу за порівняно невеликим споживанням електроенергії. За рахунок того, що промінь тут концентрується і не розсіюється по сторонам, водій може бачити більше, далі і краще кожну яму на дорозі.


 

Світлодіоди


Світловипромінюючий діод є напівпровідником, який світиться під час пропускання електричного струму. Особливістю світлодіодів можна назвати заздалегідь заданий колір, який залежить від хімічного складу компонентів. З головних переваг світлодіодів варто виділити компактні розміри та випромінювання чистого світла.
 

Біксенонові лінзи


Біксенонові лінзи – одна з найпопулярніших альтернатив звичайному ксенону. Вона дозволяє отримати не яскраве засліплююче світло, а м'яке розсіяне, з чіткою межею світла та тіні. Коректно фіксуючи світловий промінь, робить ближнє світло таким, щоб воно не створювало дискомфорту для інших водіїв. Принцип роботи тут дуже простий: всередині розташована спеціальна шторка, від положення якої залежить напрямок світлового пучка.


 

Світлодіодні лінзи


Світлодіодні або бі лед лінзи (тобто в одному модулі два світлові режими) помітно покращують характеристики освітлення, підвищують безпеку на дорозі і знижують втомлюваність очей водія. Ближнє світло тут включається за рахунок шторки, яка наводиться в рух соленоїдом. Такі лінзи не засліплюють водія по зустрічній смузі руху, мають чітку межу світла і тіні, захищають від появи ефекту самозасліплення (за рахунок низької пульсації світла зменшується навантаження на очі).

Враховуючи велику різноманітність джерел світла для Renault Megane 2 ми вирішили полегшити їх вибір для автомобілістів. Пропонуємо ознайомитися з нашим ТОП-5 ламп ближнього світла, в якому ви зможете знайти для свого авто підхожі варіанти за доступними цінами.
 

ТОП-5 ламп ближнього світла для Renault Megane 2


1 місце. Світлодіодна (LED) лампа rVolt RC02 H7 10000Lm


Ця світлодіодна лампа легко встановлюється за принципом Plug&Play (роз'єм у роз'єм) та виготовляється з якісного авіаційного алюмінію, що забезпечує міцність корпусу.

Рівномірно розподілений світловий промінь дозволяє освітлювати як дорожнє полотно, так і прилегле узбіччя, розмітку, знаки. Це значно підвищує рівень комфорту під час їзди. Крім того, лампа не надає надмірного навантаження на очі водія, тому навіть далекі поїздки не принесуть вам дискомфорту.

Основні характеристики:
  • потужність – 45W;
  • напруга – 9-32V;
  • колір – білий (6500К);
  • світловий потік – 10000Lm.

 

2 місце. Ксенон Zax Pragmatic 35Вт H7 Ceramic (3000K, 4300K, 5000K, 6000K, 8000K)


Завдяки тому, що Zax Pragmatic 35Вт H7 Ceramic розроблені на базі чіпа MCU, швидкість їхнього розпалювання помітно скорочена. Металевий цоколь не схильний до деформацій навіть при тривалому перегріві ламп. Окремо відзначається їхня безперебійна робота за будь-яких умов експлуатації авто. За це відповідає керамічна вставка між цоколем і колбою, яка не дає кіптяві осідати на світлових елементах фар. Міцне скло легко витримує вібрації, а KET-конектори не втрачають своєї ефективності навіть у сильну спеку чи холод.

Основні характеристики:
  • потужність – 35W;
  • напруга – 9-16V;
  • тип блоку розпалювання – Slim;
  • колір – 3000K, 4300K, 5000K, 6000K, 8000K.

 

3 місце. Комплект галогенних ламп Philips RacingVision GT200 12972RGTS2 +200% (H7)


Philips RacingVision GT200 12972RGTS2 +200% (H7) – відмінний варіант для тих, хто хоче покращити якість автомобільного освітлення. Ці галогенки відрізняються підвищеним рівнем яскравості (на 200%). Їхній промінь світить далі на 80 метрів, що гарантує збільшену безпеку на дорозі.

Важливою перевагою виробів є здатність покращувати видимість на більш далеких відстанях. Тепер водій зможе краще реагувати в екстремальних ситуаціях, уникаючи зіткнень на дорозі!

Основні характеристики:
  • потужність – 55W;
  • напруга – 12V;
  • колір – білий (3500К);
  • світловий потік – 1500Lm±10%.

 

4 місце. Біксенонові лінзи Zax Q5 exe-glass 3,0` (76мм) D2S


Біксенонові лінзи Q5 exe-glass 3,0 ` від виробника Закс є більш досконалою альтернативою заводським лінзам. Вони відрізняються своєю універсальністю, оскільки їх можна встановити не лише замість стандартних лінз автомобіля, а й у рефлекторну оптику. Важливо відзначити, що процес встановлення вимагає мінімальних зусиль та часу, що дозволяє легко впоратися з цим завданням самостійно.
 
Дані лед лінзи мають металевий корпус, що дозволяє використовувати їх в різних типах автомобілів. Однією з основних переваг є унікальна конструкція відбиваючого елемента, який створює світловий промінь, що йде від бампера. Власники автомобілів з високо розташованою оптикою особливо оцінять це рішення після встановлення та використання цих бі лінз.
 
Основні характеристики:
  • діаметр – 3 дюйми;
  • габарити – 135 x 103 x 80 мм;
  • лампи – D2S / D4S;
  • цоколь – H4.

 

5 місце. Світлодіодні лінзи Zax Bi-Led stage 5


Для заміни штатних лінз на світлодіодні рекомендуємо придивитися до Zax Bi-Led stage 5. Вони оснащені сучасними чіпами GPI, які збільшують яскравість по всій ширині освітлювальної території. Хороша видимість на дорозі в будь-який час і незалежно від погоди гарантована!

За допомогою модернізованого металевого відбивача виробнику вдалося досягти покращеного тепловідведення та тривалого терміну служби світлодіодних лінз. На ближньому освітленні світлотіньова межа залишається чіткою і не має засвітів.

Основні характеристики:
  • потужність – 40W;
  • напруга – 9-16V;
  • колір – білий (5100К);
  • світловий потік – 4200Lm.

Перехідні рамки для встановлення лінз можна придбати за цим посиланням.


Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам з вибором найкращих ламп ближнього світла для автомобіля Renault Megane 2. В інтернет-магазині Drossel ви зможете купити перевірені товари з розділу «Автосвітло» та ознайомитися з актуальними відгуками на них. У нас привабливі ціни, професійна консультація менеджерів і швидка доставка по всій території України.

Швидко підібрати автолампи ви можете, натиснувши на це посилання: 
 


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста