Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Все про маски для біксенонових лінз

09.01.2019
Біксенонові лінзи, на даний момент, є одним з найбільш ефективних способів підвищення якості головного світла. Якщо ви встановлюєте білінзи в рефлекторну оптику, то вам обов'язково знадобляться спеціальні маски, які можуть бути з ангельськими очима або без. Ви напевно чули про них. Ми підготували для вас детальний матеріал, з якого ви дізнаєтеся все про Бленд для біксенонових лінз.
 

Визначимося, що таке маска для бі-лінз

 
Маска для біксенонових лінз являє собою спеціальну конструкцію, яка одягається безпосередньо на лінзу. Друга назва таких масок  бленда. На ринку такі конструкції представлені в самих різних формах. Вони можуть імітувати форму масок, встановлених в дорогих автомобілях або мати свій унікальний дизайн. Маски виробляються з практично вічного термостійкого пластика.
 

Для чого необхідна бленда?

 
Маски для біксенонових лінз виконують дві основні функції:
  • дозволяють приховати проводку, внутрішні елементи бі-лінз і інші естетичні недоліки їх конструкції;
  • додають індивідуальності екстер'єру автомобіля.
Крім того, бленди запобігають появі засвітів і світлових плям на дорожньому полотні. Якщо ви хочете зробити екстер'єр автомобіля дійсно унікальним, то маски можна пофарбувати. Для цього з неї знімається сріблястий шар фарби. Відтінок можна підбирати в залежності від ваших уподобань. Деякі автомобілісти фарбують бленди в тон автомобіля, хтось вибирає контрастний відтінок.
 


Додаємо функціональності і стилю

 
Ви напевно бачили на багатьох автомобілях кільця, що світяться, розташовані на бленді  це «ангельські очі». Вперше їх почали встановлювати на автомобілі BMW і вони настільки сподобалися автовласникам, що виробники автосвітла швидко запропонували безліч варіантів для установки на всі інші марки авто з рефлекторною оптикою.
 
Ангельські очі (АО) являють собою трубку, всередині якої розташоване джерело світла: світлодіодні чіпи (CREE або COB) або газ (CCFL). Світлодіодні АО будуть більш довговічними. Основне призначення ангельських очей  використання їх в якості габаритів. Залежно від конструкції, вони можуть виконувати і інші функції:
  • використовуватися в якості денних ходових вогнів;
  • дублювати поворот і виконувати роль ДХВ.
Для закріплення ангельських очей на корпусі маски передбачені спеціальні засувки, що забезпечують їх надійну фіксацію. Ми рекомендуємо своїм клієнтам купувати бленди з уже встановленими АО. В такому випадку вони ідеально поєднуються з дизайном маски.
 
Бленди для біксенонових лінз і ангельські очі здатні не тільки в рази підвищити вашу безпеку на дорозі в будь-який час доби, але і в кращу сторону змінити зовнішній вигляд автомобіля. Правильно підібравши маску, ви додасте індивідуальності улюбленому автомобілю. Вибрати і замовити продукцію можна за посиланням нижче:
 



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста