Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Для чого потрібні пуско-зарядні пристрої? Користь і небезпека ПЗП

10.01.2018
Особистий автомобіль дає нам масу можливостей і свободу в розпорядженні власним часом. Зі своїм автомобілем легше здійснювати транспортування вантажів, далекі поїздки і т.д. Але, звичайно ж, автомобілю потрібен належний догляд і увага. У Ваших обов'язках з'являється заправка автомобіля паливом, підтримка її в хорошому стані, мийка тощо. На окрему увагу заслуговує АКБ (акумулятор) авто. Перш, ніж натиснути на газ і поїхати в потрібне місце, необхідно завести авто. Заряджений акумулятор видає пусковий струм і, якщо його досить для прокрутки стартера, двигун заводиться. У разі, якщо акумулятор розряджений, то його струму не вистачить для запуску мотора і Ви ризикуєте пропустити важливу зустріч, запізнитися або зовсім не поїхати на роботу. Влітку акумулятор може сісти через неуважність (залишили включеними фари) або зношення, а взимку це цілком природна ситуація.
 

 
Як відомо, автомобіль можна завести "зі штовхача", якщо ви не маєте АКПП або методом "прикурювання", якщо не боїтеся, що від цього постраждає електроніка Вашого авто. Сучасним зручним рішенням без будь-яких загроз автомобілю є використання пуско-зарядного пристрою. Він може бути різних розмірів, працювати від електромережі або батареї, заряджати телефон, ліхтарик і т.д. З його назви зрозуміло, що він поєднує в собі функцію запуску двигуна і зарядки акумулятора. Цей пристрій є незамінним помічником в ситуаціях, коли у Вас багато намічених і важливих планів, а автомобіль необхідно терміново реанімувати.
 
ПЗП цілком безпечний, якщо слідувати рекомендаціям та інструкціям щодо використання:
  • Підключати до акумулятора можна тільки один пуско-зарядний пристрій в один момент;
  • У гібридних авто даний пристрій підключається до допоміжного 12-вольтного акумулятора (вони зазвичай мають невеликий розмір) і ні в якому разі до високовольтного;
  • Спочатку необхідно підключати фазу (+), а потім знайти будь-який елемент кузова автомобіля, який не забарвлений і здійснити підключення. До негативної клеми акумулятора не підключати!
В асортименті нашого інтернет-магазину є різні типи і моделі пуско-зарядних пристроїв, з яких Ви знайдете оптимальний варіант для свого авто.



Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста