Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

30.03.2020
Часом автовласника більше турбує те, як виглядає його машина, ніж власна зовнішність. І у цьому немає нічого дивного, адже транспортний засіб є для автомобіліста другим "обличчям". Так ось, щоб навести автомобільний марафет, потрібна якісна автокосметика, яку сьогодні готовий запропонувати виробник Italtek.   На нашому сайті ви знайдете очищувачі від компанії Italtek на будь-який смак (у переносному сенсі слова). Засоби для видалення різних забруднень з кузову, стекол, дзеркал та інших деталей інтер'єру і екстер'єру, а також продукція для догляду за підкапотним простором.
23.03.2020
Мийка, очищення, одним словом, "дезінфекція" салонного простору, кузова та інших зовнішніх елементів - це не менш важлива процедура для авто, ніж миття рук для людського організму. Принаймні, догляд і обробка дозволять підтримувати "здоровий" зовнішній вигляд машини та забезпечать приємне місцеперебування всередині. Косметика компанії Bardahl - це дієвий засіб, який дозволить досягти бажаної мети.   Асортимент нашого сайту передбачає кілька типів очищувачів від виробника Bardahl: склад для догляду за склом, обробки колісних дисків, універсальний препарат для очищення тканинної оббивки, килимових покриттів, очищувач-антистатик для пластикових деталей і очищаюча піна з антистатичними властивостями.
16.03.2020
Виробник Nextone радує шанувальників якісного звуку, поповнюючи свій модельний ряд. Недорогі автомагнітоли не тільки стануть знахідкою для пристрасних меломанів, а й "побережуть" вміст їхнього гаманця. Зустрічайте головні пристрої від компанії Nextone, які тепер стали частиною нашого асортименту.   Серед новинок мультимедійний програвач Nextone MD-701 є найбільш скромним у плані функціоналу, маючи, однак, і відповідний цінник. Лаконічний дизайн, стандартний набір можливостей, тобто той необхідний мінімум, який "подобає" бюджетній моделі. Також варто відзначити пульт ДК у комплекті.
10.03.2020
Святий обов'язок кожного автовласника, що поважає свій транспортний засіб - догляд за його зовнішнім виглядом і салоном. Зовнішня частина - це "обличчя" автомобіля, тому буде далеко не зайвим підтримувати кузов, скло та інші елементи у належному стані. Що стосується інтер'єру, то питання чистоти й порядку всередині є першочерговим для самого водія, адже набагато приємніше сідати за кермо доглянутої машини. Як домогтися бажаного результату при мінімальних фінансових витратах? Бюджетна автокосметика Nowax, Dannev та Gliptone до ваших послуг.   Компанія Новакс пропонує косметику на будь-який смак.
02.03.2020
Якісне і своєчасне обслуговування мотору - запорука його "здоров'я" та довговічності, тому автомобілістам, які приділяють належну увагу цьому аспекту, обов'язково воздасться: двигун їх машини буде демонструвати надійну роботу протягом тривалого часу. Сьогодні для цієї мети ми пропонуємо вам моторні оливи з керамікою і графітом, а також присадки у паливо та оливу від компанії Xenum.   Моторні оливи з графітом допоможуть захистити двигун від зношення, знижуючи тертя між його рухомими елементами навіть в умовах інтенсивних навантажень. Оливи Xenum даного типу відрізняються високою стабільністю, оскільки безперешкодно проходять через фільтр.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста