Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка на сайті: автомагнітоли Nextone (бюджетний сегмент)

16.03.2020
Виробник Nextone радує шанувальників якісного звуку, поповнюючи свій модельний ряд. Недорогі автомагнітоли не тільки стануть знахідкою для пристрасних меломанів, а й "побережуть" вміст їхнього гаманця. Зустрічайте головні пристрої від компанії Nextone, які тепер стали частиною нашого асортименту.
 
Серед новинок мультимедійний програвач Nextone MD-701 є найбільш скромним у плані функціоналу, маючи, однак, і відповідний цінник. Лаконічний дизайн, стандартний набір можливостей, тобто той необхідний мінімум, який "подобає" бюджетній моделі. Також варто відзначити пульт ДК у комплекті.
 
 
Функціональна частина мультимедійного пристрою Nextone MD-752A зможе задовольнити навіть достатньо спокушеного шанувальника автомобільних девайсів, наприклад, завдяки наявності GPS-навігації. Інтегрований модуль Wi-Fi забезпечить доступ в Інтернет, а крім того, до автомобільної магнітоли опціонально підключається 3G-модем.
 
 
Універсальна медіасистема Nextone MD-751A (зокрема її функціональний "пакет") можна порівняти з ГП, що описаний у сусідньому абзаці. Слід виділити оснащеність графічним процесором Mali-400 MP та функцію MirrorLink, яка дозволить управляти смартфоном за допомогою дисплею магнітоли.
 
 
Відносячись до доступної цінової категорії, автомагнітоли Nextone не поступаються у якості більш дорогим аналогам. Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує оптимальні умови для покупки: швидка доставка, кваліфікована консультація та актуальні відгуки, які залишені іншими українськими автомобілістами.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста